5 Drømme gaver til drengerøven

pool

Er du altid i tvivl når det kommer til gaver – så kan du få gavn af denne artikel. Vi skriver her 5 ideer til gaven til drengerøven, du altid er i tvivl om hvad du kan give. Om budgettet er stort eller småt, vil vi her forsøge at ramme begge dele, så næste gang du er i tvivl om hvad du skal give kan du bruge denne som rettesnor. Det kan være rigtig svært at finde en gave til en ung mand, og det er nok en fordel at i går nogen sammen om at finde en gave, da det næsten altid kan svare sig at slå pengene sammen og købe en ordentlig gave han bliver glad for. Derfor er eksempelvis facebook en genial opfindelse, da det er nemt at samle den gruppe der er inviteret og aftale budget og gave.

Gaveideer

  1. Billardbord

Et af de dyrere valg kan være et billardbord. Er det en rund fødselsdag og i kan samle familien til en gave, kan det nok måske lade sig gøre, hvis i har tradition for at give store gaver. Et billardbord er næsten det meste drengerøvede man kan have i sin lejlighed eller hus. Inviter vennerne over til en bajer og et slag billard, og du har opskriften på en rigtig hyggelig aften. Mange gode stunder vil stå rundt om billardbordet og mange kampe vil udkæmpes vennegruppen imellem, for at finde den bedste billards spiller. Går man i byen, kan et slag billard og nogle bajere også være den perfekte måde at komme i humør og stemning til at komme videre i byen.

Når man spiller drengene imellem, er det mest brugte spil nok skomager, som mange kender fra diverse værtshuse, hvor de fleste nok har tabt en øl eller ti og det er også det spil der passer bedst til en aften i venners lag.

  1. Fodboldrejse

Krydder den med de bedste kammerater og det er noget nær den bedste gave, du kan give til den fodboldinteresserede drengerøv. Alt efter budgettet, kan gavemodtagerens yndlingshold i sydeuropa eller England besøges i en af de store kampe, som vil være en oplevelse for livet for alle fodboldelskere. Hvad enten man holder med Real Madrid, Barcelona, United, Ac Milan, Juventus, Chelsea, Arsenal eller et af de andre store europæiske hold, vil det være stort at se en af disse kampe på stadion. Er budgettet lidt mindre vil en køretur til en af de store tyske stadions, hvor eksempelvis et lokalopgør finder sted, være rigtig fedt også.

  1. Espressomaskine

Går vi ned til de mere materielle gaver, kan en af de nymoderne espressomaskiner være en rigtig fed gave til den kaffedrikkende drengerøv. De nye maskiner kan lave alle tænkelige måder af kaffe, gerne med et enkelt tryk på det flotte touch display, hvor du får lige præcis den type af kaffe du gerne vil have. De nye maskiner kan som regel også indstille sukker og mælkeandelen i de kaffetyper, hvor dette indgår, så du selv kan lave din yndlings kaffe som du vil have den.

  1. Stegetermometer til grillen

Er der noget mere maskulint end en mand der griller sumblimt? Det er i hvert fald ikke meget. Hjælp ham med at lave de allerbedste grillede stege, med et af de fede stegetermometre der findes derude på markedet. Der er eksempelvis lavet stegetermometre der kan kobles til din iphone eller ipad, og derved kan man ved hjælp af en app nemt kontrolle hvor mange grader ens steg ude i ens Weber gasgrill er, og derved nemt se hvornår den er færdig. Super smart og en fed gave fra Nullo.

  1. Robotplæneklipper

For mange er det mandes job at slå græsset, men ærlig talt er den en røvsyg tjans. Derfor kan du lette hans job en del, ved at give en robotplæneklipper i gave. Vælg en gennemtestet og en fra et ordentlig mærke, da der rygter om at mange af disse ikke fungere optimalt, og så skal man jo alligevel ud med røvskubberen. Er gavemodtager træt af at slå græs, så køb sådan en i gave. Så er det også slut med at få grønne sko.

Vi har her givet vores bud på 5 fede gaveideer til drengerøven og vi håber det kan hjælpe jer på sporet af hvad der kan være en fed gave at modtage.