5 fede danske brands du burde kende

tøj brands

Der kommer flere og flere fede danske brands på tøjmarkedet, og det kan være svært at holde styr på dem alle. Alle brands leverer dansk kvalitet og design i topklasse. Vi giver dig her et overblik over 5 af de fedeste brands, du bør kende, hvis du vil være med moden:

1. HALO

halo er et dansk brand, der laver tøj i en unik street style. HALO har sin egen identitet og er kendt for at være utroligt kreative med deres designs. HALO kombinerer funktionalitet med godt design. Tøjet er designet til den aktive person, der ikke ser træning som en hobby, men som en livsstil. HALO laver tøj til både mænd og kvinder, og du kan finde alt fra t-shirts, bukser, jakker og huer. HALO er et brand i rivende udvikling, der er værd at holde øje med.

2. Wood Wood

Wood Wood er et dansk tøjmærke, der blev grundlagt i 2002. Wood Wood laver tøj, der passer til enhver lejlighed, og du kan finde alt fra t-shirts, bukser, jakker og sko. Wood Wood er kendt for at have et moderne design, og det er et brand, der er værd at holde øje med, hvis du er interesseret i de aktuelle trends indenfor mode.

3. Won Hundred

Won Hundred er et dansk tøjmærke, der blev grundlagt i 2004. Won Hundreds design handler om at værne om den personlige stil, men også tilføje lidt kant. Om det så er et par gode jeans eller spidse lædersnuder, kan du være sikker på at finde kant hos Won Hundred. Visionen er at skabe langtidsholdbare beklædningsgenstande og produkter, der kan bæres af alle uanset alder eller køn.

4. Jack & Jones

Jack & Jones er et dansk tøjmærke med mere end 25 år bag sig. Jack & Jones laver tøj til enhver lejlighed, og du kan finde alt fra t-shirts, bukser, jakker og huer. Jack & Jones er især kendt for deres denim kollektioner, og de er efterhånden blevet en fast del af den danske modeverden. Jack & Jones henvender sig til den almindelig danske mand, der ønsker kvalitet til en favorabel pris.

5. Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe er et dansk tøjmærke, der blev grundlagt i 1993. Samsøe & Samsøe laver tøj i tidløs nordisk stil, og du kan finde alt fra t-shirts, bukser, jakker og huer. Samsøe & Samsøe er kendt for, at deres design og tankegang tager afsæt i 50’ernes designidealer og det nordiske formsprog.