5 fede Vaskemaskiner

Er din vaskemaskine stået af, eller står du af andre grunde og skal have fat i en ny vaskemaskine, har vi herunder forsøgt at lette søgningen, ved at give et eksempel på fem fede vaskemaskiner, som du kan bruge i dit hjem.

Det kan være grundet den gamle er slidt og i stykker eller du skal flytte hjemmefra, at i er gået fra hinanden eller lignende, så skal man ud at investere i en ny vaskemaskine. Et incitament til at skifte vaskemaskine kan også være det, at få fat i en nyere og mere miljøvenlig vaskemaskine, der også giver bedre udslag på elregningen, der gerne skulle blive lidt mindre ved en af de nyere og mere miljørigtige vaskemaskiner.

Vi har her givet vores eksempel på 5 gode vaskemaskiner i vilkårlig rækkefølge.

AEG L63472FL

Vaskemaskine med et rigtig flot design og i den klassiske hvide vaskemaskine farve. Vaskemaskinen opnår den gode energimærkning A+++ og har 7kg kapacitet. Der er digitalt display, der viser tider, eksempelvis resttid på vasketiden. Derudover er maskinen udstyret med Fuzzy logic, balancekontrol der er elektronisk og optisense vaskesystem. Maskinen kører med 1400 omdr. og har et rigtig fedt lynprogram der kan vaske 3 kg tøj på 20 minutter – en rigtig fed feature hvis man skal bruge sin yndlingsskjorte til festen i aften, og man først finder ud af den er til vask en time før.

Bosch WAB28296SN

En vaskemaskine fra det store tyske elektronikfirma Bosch. Denne vaskemaskine pryder sig med Allergiplus/ ECARF kvalitetsstempel som skulle være rigtig godt til folk med store gener med allergi. Vaskemaskinen skulle kunne klare det der sidder i tøjet, så er du svær allergiker kan det være en god ide at købe denne vaskemaskine. Udover dette her denne vaskemaskine andre fede programmer, som eksempelvis Varioperfect som har en knap du kan trykke på, hvorenten du sparer 40%tid eller 10% energi. Vaskemaskinen er også i den mest energivenlige klasse og det sammen med Varioperfect systemet, kan du få en vaskemaskine der bruger rigtig lidt energi.

AEG LFL86806

Denne AEG model er en af de lidt dyrere vaskemaskiner – dog vil jeg mene det sagtens kan være de ekstra penge værd. Den har en kapacitet på hele 8 kg tøj og med dens Protex Plus tromle sikrer den en effektiv og skånsom vask af dit tøj, så du med god ro i sindet kan sætte dit tøj over i vaskemaskinen. Modellen er bygget med en såkaldt Kulfri Silence Inverter motor, som er bygget så det skaber en rigtig stabil vaskemaskine, hvilket vil sige at den har en meget længere levetid og den er rigtig lydsvag, noget som mange sætter stor pris på hvis de eventuelt har soveværelse eller stue i nærheden af vaskemaskinen, da man hurtigt kan blive træt af dens høje lyd.

Miele WDA100NDS

Skal du have vaskemaskine fra et rigtig standhaftigt mærke, kan du vælge denne model fra Miele. Der har været ført tests på Miele’s vaskemaskiner, som har påvist levetider omkring 20år, som er rigtig længe for en vaskemaskine. Så går du meget op i holdbarhed, kan denne model være en god ide. Den er udstyret med softcare tromle, som der ligger i navnet, er den især skånsom over for tøjet. 10 forskellige vaskeprogrammer er indbygget i denne vaskemaskine, så du finder med sikkerhed et program som passer til dit behov. Denne vaskemaskine er i den flotte lotushvide farve.

Grundig GWN48634

Skal du have en flot og moderne vaskemaskine, kan denne grundig være et rigtig godt bud. Et rigtig klassisk look pryder den flotte maskine, der også falder ind i den bedste miljøkategori. Maskinen har en kapacitet på 8 kg og har display og touch betjening. Der er automatisk vandregulering, der sikrer mod overforbrug af vand til den mængde af tøj der vaskes, det er med til at spare vand og energi og er godt for dine regninger.

Køb af hvidevarer online

Har du skrupler ved at købe hvidevarer online, vil vi gerne med denne liste og resten af artiklen fjerne disse skrupler. Hvidevarer køb online er i dag en meget nem affære og de fleste online sælgere af hvidevarer levere lige til din dør når du har betalt, mange kvit og frit. Netshops udkonkurrere mere og mere de fysiske butikker og med ting som hvidevarer køb på nettet, giver det endnu mere frihed til forbrugeren.