5 gaveideer til barnet der har alt

Barn leger

Børn

Kender du det, når du er inviteret til en børnefødselsdag, og du synes, det er svært at købe en gave, fordi barnet er nået en alder, hvor det er svært at finde noget, som barnet gider bruge? Så kan du måske nikke genkendende til, at du tit ender med den nemme løsning, nemlig en pengegave. Men du vil selvfølgelig gerne give en god gave, så barnet bliver glad for både gaven og dig. Vi har samlet en liste med 5 kategorier af gaver, som du kan finde inspiration i, når du skal købe gave til børn i alderen 6-10 år, som har alt.

 

 

Skolestart

 

Skal du til fødselsdag ved et 6-årigt barn, så vil det helt sikker være et hit med skoleting. Børn begynder som regel i skole, når de bliver 6 år, hvilket er noget, som børnene glæder sig helt vildt til.

Rygsække er vigtige, når børn skal starte i skole, så hvorfor ikke give dette i gave? Der findes mange forskellige rygsække til børn, som kan bruges som skoletaske alt efter barnet. Er han/hun vild med en bestemt farve eller et bestemt brand, så kan du jo passende udvælge efter dette. Hvis forældrene allerede har planlagt at give deres barn en skoletaske i gave, så kan du let finde andre ting, som supplerer skoletasken. Det kunne fx være et penalhus med indhold, sportstaske, sportstøj, madkasse, drikkedunk eller andet.

 

Aktiv leg

 

Udover at du kan gå på jagt på markedet af rygsække, kan det også være en ide at købe noget, barnet kan bruge til aktiv leg. Børn starter for alvor med at skabe venskaber og relationer i 6-10 års alderen, og relationer fører ofte til leg med de nye venner.

Legen kan foregå udenfor, og hvis den gør dette, kan du overveje at købe et løbehjul. Et løbehjul kan bruges af alle aldre og kan også holde i mange år, det kan derfor være en god investering. Hvis ikke løbehjul er et hit, er der også andre muligheder, såsom rulleskøjter eller skateboard.

 

Oplevelser

 

Skal du til fødselsdag ved et barn, der har alt? Så vil en oplevelse måske være sagen. Oplevelserne kan enten være sammen med dig eller med mulighed for at bruge det sammen med en valgfri person. Med en oplevelse som gave har du mange muligheder for at gøre barnet glad. Du kan fx tage ham/hende med i biografen, til koncert, i zoologisk have eller en tur i tivoli. Ved oplevelsesgaver er det kun fantasien, der sætter grænser, og du vil med sikkerhed få en glad fødselar.

 

Kreativ leg

 

Er barnet meget kreativt og elsker at sidde og koncentrere sig om en enkelt ting, så kan du med fordel købe noget, der øger kreativiteten. Hvis det er en pige, du skal til fødselsdag ved, er der muligheder som et smykkesæt, hvor hun skal kreere smykker til sig selv, familie eller veninder. Er det sminke, der har den store interesse, kan du give hende en sminkedukke eller ansigtssminke.

Er det til gengæld en dreng, som du skal give en kreativ gave til, går du aldrig galt i byen med et LEGO sæt. Er han kæmpe fan af transformers, kan du passende give ham sådan et sæt. Hvis ikke du synes, det skal være LEGO, findes der masser af konstruktions byggesæt, som du kan købe.

 

 

Idoler

 

Sengetøj, håndklæder og plakater er altid et hit, hvis det indeholder et billede af hans/hendes helt store idol. Det kan fx være et håndklæde fra Rasmus Seebach eller Christopher. Det kunne også være sengetøj med Hannah Montana eller Justin Bieber.