5 ting du bør vide om bake-off

Bake-off er en produktionsmetode, der går ud på at bage produkterne færdige på stedet, hvor de skal sælges. Dette giver en række fordele, da produkternes holdbarhed forlænges, og der er mulighed for at lave friske produkter løbende. Metoden er især udbredt indenfor brød og kager, men der findes også andre produkter, der kan bages på denne måde. Vi giver dig her er en liste med 5 ting, som du bør vide om bake-off:

1. Bake-off engros er en god mulighed for at få friske produkter

Ved at lave bake-off engros, fremstilles produkterne løbende på de steder, hvor de skal sælges. Dette kan være i bagerier, supermarkeder eller restauranter. Det gør produkterne friske og giver mulighed for at sælge dem i en frisk og appetitlig udgave. Derudover kan man vælge at lave forskellige varianter af en slags produkt, fordi produktionen er mindre, så man løbende kan lave nye produkter.

Bake-off forlænger produkternes holdbarhed, da de ikke bliver bagt helt færdige og først bages på stedet, hvor de skal sælges. Dette giver mulighed for at sælge produkter længere tid, inden de bliver for gamle. Det er på mange måder bæredygtigt for både din virksomhed og for kunderne.

3. Bake-off giver mulighed for at lave friske produkter løbende

Ved at benytte bake-off kan man lave produkter løbende. Dette gør produkterne friske og giver mulighed for at lave forskellige varianter af en slags produkt. Det kan bl.a. være kager eller brød, der laves i forskellige udgaver. Hermed kan salgsstedet løbende lave mere af de produkter, som sælger.

4. Bake-off er især udbredt indenfor brød og kager

De fleste kender bake-off i form af brød og kager, som er bagt på stedet, hvor de skal sælges. Disse produkter kan laves i forskellige varianter, som kan laves løbende efter behov. Dette giver mulighed for at sælge produkter, som er friske og har en længere holdbarhed.

5. Bake-off kan benyttes til andre produkter

Bake-off kan benyttes til at lave andre produkter end brød og kager. Det kan f.eks. være pizza, pølsehorn, eller andet bagværk, som kan nydes i frisk form. Den stigende interesse for bake-off har bevirket, at udvalget bliver stadigt større.

Konklusion

Bake-off har mange fordele, og er en oplagt mulighed for at sælge friske bageriprodukter direkte ude på salgsstedet. Der er mulighed for at bage alt lige fra det klassiske morgenbrød og de søde kager, til det mere salte bagværk, som f.eks. pizzasnegle.