5 Top telte til lejrtur

Et telt kan være praktisk i mange henseender. Telte bruges hovedsagligt til festivaler, campingferier og til hyggelige overnatninger i haven. Mange bruger også telte til overlevelsesture og lignende i naturen, og med de mange forskellige brugsmuligheder kan det være en jungle at finde rundt i, at finde et godt telt.

Vi har derfor forsøgt at simplificere dit valg, med denne liste over 5 top telte du kan bruge til din lejrtur eller en af de mange andre anvendelsesmuligheder teltene har.

MSR Elixir 2-personers

Skal du bruge et 2 personers telt, der er rigtig nemt at slå ud og slå i, igen så er et MSR Elixir telt et super valg. Teltet kan bruges i både foråret, om sommeren og om efteråret, så et godt allround telt, der holder fint på varmen. Teltet er udstret med to store døre, to store forrum og nok plads til 2 personers oppakning, hvor der generelt er mangel på plads til folks oppakning, når man køber et 2 personers telt. Teltet er fremstillet i polyeser, nylon og micromesh som er med til at sikre ventilation og varme. Teltet vejer lidt over 2 kg og fås til 1899 kroner.

Wechsel pathfinder TL 1-persons

Skal du have et telt, hvor der bare skal være plads til dig selv? Så er dette Wechsel pathfinder telt et fedt telt at bruge. Anvedelsesmulighederne er store, skal du på festival og er dårlig til at dele et telt med en anden, kan dette være fordelagtigt, eller er du på backpacking med dig selv og dit telt vil dette også være ideelt.

Det tysk producerede telt har med dets selvbærende konstruktion, der giver en rigtig god komfort og er meget vindstabilt, så du selv i blæsten kan ligge i teltet, uden at frygte at blæse væk. Et rigtig pålideligt telt, der kan bruges i (næsten) al slags vejr. Prisen på dette telt er 1499, så er du klar på udendørs eventyr.

Nordpol – Fagerfjell 4 GII 4-personers telt

Skal den lille familie af sted, eller skal 4 gode kammerat på en spændende tur, kan dette telt være sagen. Teltet er rigtig rummeligt af sin størrelse og er bygget med god slidstyrke. Udseendemæssigt er teltet grønt, med tre buer henover teltryggen. Teltet er bygget så der er plads til 4 voksne personer og kan bruges til lige det udendørs eventyr du har i tankerne – om det er en lejr tur med dine gode venner, en tur på festival eller bare telt i nærheden af åen så du kan fiske i aftentimerne, er dette et godt telt til dette. Teltet er bygget med oversejl der kan klare vandsøjletryk på 5000mm så med dette telt, behøver du ikke frygte regnvejret, da du bare kan krybe ind og lyne op og høre de hyggelige slag på dit telts slag. Prisen på dette telt er 2399 kroner, og så er du og kammeraterne klar til eventyr.

The north face – strombreak 2 personers telt

Det velkendte vintertøjs mærke the north face, laver også telte. Som med deres tøj, er deres telt også lavet til at kunne klare lidt ringere vejr end generelt. Dette to personers telt fra the north face er meget robust og det kan holde til at stå på lidt af hvert. Eksempelvis har det før været slået op på stier og jord, og stadig være pålideligt selv i blæsevejr. Teltet er udviklet med to øre og der er lavet rigtig god plads til bagage og andet udstyr man måtte have med i teltet – det kan også være øl og flasker til diverse festivaler i den danske sommer. Er du til et robust telt der kan klare det meste vejr, så er the north face en god ide at investere i. Teltet står i 1699 kroner, så det er meget telt for pengene.

Savotta – 20 personers telt

Skal du indkøbe et telt til spejderklubben eller står du for indkøb til andre klubber, sfo eller lignende der skal bruge rummelige telte er Savotta teltet sagen. Stort og rummeligt og et telt i høj kvalitet. Tapede søm giver ekstra beskyttelse mod regn, som er vigtigt når så mange sover i samme telt. Telter er ottekantet og der er en metalkanal til skorsten, hvis det skal bruges

Her er givet eksempler på 5 forskellige telte – vi håber herfra i finder jeres nye telt og i får mange oplevelser sammen med det! Vi takker Grejfreak for udlån af telte til testen.