Brugt-Bils Guiden: Bedste Mærker at Købe Brugt

brugt-bil

Du står overfor at skulle købe en bil, og har valgt at det skal være en brugt bil. Det er her vigtigt at huske, hvad din begrundelse var for at vælge at købe brugt – var det for at spare penge på kort sigt? På lang sigt? Fordi det var den eneste måde at få drømmebilen? Hvad end din grund var for at handle brugt, er det vigtigt at holde det for øje når du står overfor at foretage selve købet. Ikke alle biler ældes på samme måde, og der er mange fristelser når det kommer til at handle brugt. Man kan blive fristet til at købe den super billige bil – tænk engang hvor godt et tilbud det er! Eller for at få den lækre bil man drømte om som ung – sportsvognen med kæmpe motor! Men hvis det du leder efter er en god familiebil du kan stole på, er ingen af de to muligheder specielt gode. Så hold dine mål for øje og tag dine beslutninger ud fra dem i stedet for at drømme dig væk. Når du er klar på de forholdsregler, så kan du gå ud og shoppe – og vi anbefaler følgende bilmærker når du køber brugt.

 

Anbefalet Brugt-Bils Mærke #1: En bil med FORDele

Hvis du leder efter en god stabil familie-bil, der kan rumme hele familien og hunden, så er Ford et rigtigt godt bud. Bilerne kan findes til rigtigt gode priser brugt, og de er generelt i ganske god stand. Det er let at finde reserve-dele til langt de fleste Ford-modeller, og du kan næsten være sikker på at dit lokale værksted kan håndtere dem.

 

Anbefalet Brugt-Bils Mærke #2: RENault NYDELSE

Renault er mærket til dig, der gerne vil have lidt luksus-følelse ud af dit brugtvognskøb. Bilerne kan stadig bruges til familien, men de giver dig lige det skud ekstra luksus du går og leder efter, til når du drøner rundt alene med ruderne rullet ned. De små lækre detaljer holder typisk rigtigt godt ved på en Renault, selv når den får nogle år på bagen. Samtidig holder interiøret sig generelt pænt og lækkert, selv hvis den tidligere ejer fyldte hele familien og begge kældedyr med på turer til grænsen hver sommer.

 

Anbefalet Brugt-Bils Mærke #: Til dig der aldrig bliver for gammel til legeTOYota

Hvis du er en knægt med benzin i blodet, og bilkøbet er tænkt til dig og ikke til familien, så er det en Toyota du skal gå efter. Du går ikke op i om detaljerne er slidt lidt væk, eller børnene kommer til at sidde klemt omme bag i – den skal bare være sjov at køre i! De fleste bilmærker har en bil eller to til dig, men når det kommer til at købe brugt er der ingen der slår Toyota til kørsel for kørslens skyld. Motoren kan spinne godt op selv i de ældre modeller, og du har god mulighed for at modificere og makke efter dit behov.