De 5 bedste kortspil til at spille med venner og familie

kortspil

Der er mange hyggelige stunder, der kan deles med venner og familie, og et af dem er, når I sidder og spiller kortspil. Det kan være en hyggelig måde at tilbringe en aften sammen, og det er en oplagt aktivitet for både store og små. Der findes et hav af forskellige kortspil, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket man skal vælge. Derfor har vi lavet en liste med de 5 bedste kortspil, som med garanti vil give en hyggelig aften.

1. Kæmpe Jumbo

Kæmpe Jumbo er et sjovt og enkelt kortspil, der egner sig til både store og små. I dette spil skal I bygge de højeste tårne, og det er en rigtig sjov udfordring for både børn og voksne. Kortspillet indeholder 4 spilleplader, der hver især har 9 felter. Hver af disse felter har en bestemt værdi, og det er disse værdier I skal bygge de højeste tårne ud fra.

2. Monopoly Deal

Monopoly Deal er et kortspil, der bygger på det klassiske Monopoly brætspil. I dette spil gælder det om at samle så mange grunde, som man kan, og derefter bygge huse og hoteller på dem. Når et af husene bliver bygget, får man penge fra de andre spillere. Monopoly Deal samler alt det sjove fra det klassiske Monopoly i et kortspil, der går hurtigt – en omgang tager ca. 15 minutter.

3. UNO

UNO er et af de mest kendte kortspil, og det er et af de bedste spil til at spille med familien. Dette kortspil går ud på at få sin hånd af kort, og det gøres ved at ligge kort af samme farve eller værdi som det kort, der ligger øverst på bunken. Når der kun er ét kort tilbage på hånden, skal man sige UNO, og den første der kommer af med alle sine kort, vinder.

4. Præsident

Præsident er et kortspil, der er sjovt for både store og små. I dette spil handler det om at komme af med alle sine kort, og det gøres ved at ligge kort af samme værdi eller højere værdi end det kort, der ligger øverst på bunken. Når man kommer af med alle sine kort, vinder man.

5. 7-kabale

7-kabale er et af de mest kendte spil med klassiske kort. Dette kortspil går ud på at lægge kort i stigende værdi på 7 forskellige stakke. Når der ikke er flere kort tilbage på hånden, skal man lægge et nyt kort på en af de 7 stakke. Når der ikke er flere kort tilbage på hånden, vinder man.