Den Billigste Ting Du Nogensinde Har Købt

Gadgets

Som Nordjyde kan jeg aldrig stå for en god handel, og det er noget der virkelig er blevet banket ind i hovedet siden barnsben. Hvis der er et godt tilbud, så slår man til, og hvis der ikke er et godt tilbud, jamen så forhandler man sig til ét! Nogle gange kan det dog også gribe lidt om sig, og man ender med at have en masse ting i sit hjem, som man egentligt ikke har brug for. Man købte dem bare, fordi de var på et godt tilbud! Igen er nordjyder dog kreative, og vi ender typisk med at kunne sælge den slags for en nogenlunde pæn profit.

For nyligt sad jeg til en fest med nogle venner fra København, og en stor del af aftenen gik selvfølgeligt med at vi jyder kaldte dem for nogle Københavner-snobber, og de kaldte os for nogle bønderøve. Det var selvfølgeligt alt sammen ment for sjov, og det morede vi os alle gevaldigt over. Vi kommer dog på en eller anden måde ind på, at jeg er den eneste nordjyde i selskabet, og det betyder at de alle kan rotte sig sammen imod mig. Det startede selvfølgeligt igen med at kalde mig nærig og hvad ved jeg, og jeg grinede selvfølgeligt med dem hele vejen. Det åbnede dog op for en interessant samtale om kulturen i Nordjylland, og vores gode evner til at forhandle ting på plads. På et tidspunkt spurgte en af dem så ganske seriøst, hvad det billigste jeg nogensinde havde købt var.

Det tog mig lige et stykke tid at svare. Jeg har trods alt lavet mange gode handler igennem mit liv. Men pludseligt gik det op for mig, at svaret nærmest gav sig selv: det var da jeg købte digital strategi af et medie-bureau. Det vildeste er, at jeg ikke engang forhandlede prisen på det!

Jeg er nemlig virksomhedsejer, og elsker mit håndværk. Det at få kunder ind på hjemmesiden var dg noget, jeg ikke havde hverken erfaring eller interesse omkring. Men ved at købe mig til en digital strategi, fik jeg rettet hele min digitale kommunikation til, og så begyndte det at vælte ind med kunder!

Så hvordan kan sådan en strategi være det ”billigste” jeg nogensinde har købt, når nu det alligevel koster nogle håndører, og jeg ikke engang forhandlede prisen? Jo, det er meget simpelt: det er den eneste ting jeg nogensinde har betalt for, som lynhurtigt tjente sig selv hjem og gav mig et enormt flot overskud. Min investering i en digital strategi bliver ved med at betale sig selv hjem gang på gang. Det bliver da ikke meget billigere end det!