Den perfekte pattegris

Planlægger du en fest i fremtiden og er på udkig efter noget godt mad til dine gæster? Måske skal du holde bryllup, jubilæum, rund fødselsdag , konfirmation eller studenterfest? Hvad med at bestille den helt perfekte pattegris til at berige aftenen. God mad giver god fest, derfor er det dejligt at have styr på maden. 

En helstegt pattegris er den perfekte løsning til dig som ikke gider at stå i køkkenet og lave maden selv, og samtidig gerne vil pifte et godt arrangement op med lækkert mad. helstegt pattegris Nordjylland er Slagter Panduros specialitet og pattegrisen er stegt til perfektion hver gang. Desuden er en helstegt pattegris også en mulighed for at gøre middagen til en begivenhed og måske kan du overraske gæsterne med noget lidt anderledes. 

Slagter Panduro tilbyder også mindre udskæringer af lækkert kød

Slagter Panduro leverer pattegris og tilbehør på dagen, hvor de steger grisen på stedet. På den måde får i lækkert saftigt og smagfuldt mad, så friskt som det kan blive. Er I et selvskab under 35 er det muligt at lave en aftale om andre helstegte kødudskæringer. Og er I et stort selskab, er det muligt for Slagter Panduro at levere mad helt op til 12000 kuverter. 

Desuden kan der hver fredag købes gode tilbud på kvalitetskød hos Hjallerup Slagterhus, som er etableret af Palle Panduro. 

Kvalitet, kontrol og Danmarksrekord

Palle Panduro har i den grad haft succes siden etableringen af Hjallerup Slagterhus i 2001. Slagterhuset er flere gange siden blevet udvidet og de kan du tage i mod 75 grise ad gangen. Dyrene kontrolleres af en dyrelæge både før og efter slagtningen, fordi man gerne vil sikre dyrenes sundhed. Kødet fra Hjallerup Slagterhus er altså af så høj kvalitet at de både leverer til privatpersoner og restauranter, endda nogle på Fyn. 

Ikke nok med det, fik de en Danmarksrekord da de slagtede de amerikanske bisonokser fra Thy, og dermed slagtede Danmarks største tyr.