Denne bil er det hele værd

mercedes cla

For mange er det at eje en bil mere end blot at have et transportmiddel. Det er et statussymbol, et tegn på succes og en forlængelse af ens personlighed. Og selvom der er mange der vælger at eje en bil for dens praktiske værdi, så er image lige så vigtigt for rigtig mange. Her kommer CLA Coupe Mercedes ind i billedet. Denne bil er ikke kun flot, den er også hurtig, økonomisk og praktisk. Vi præsenterer dig her for nogle gode grunde til, at en CLA coupé Mercedes er det oplagte bilvalg.

Stilfuld, men rummelig

Mercedes CLA coupé er en bil i et stilfuldt design. Designet er et skridt foran sin tid med bl.a. rammefri døre og fremadskåren front med diamantgrill. Det gennemførte design fortsætter indeni med moderne interiør og ”wrap-around”-design. Selvom CLA coupé fra Mercedes ikke er den største bil på markedet, så er den alligevel rummelig nok til at transportere både familie og venner. Pladsen er udnyttet til fulde, og der er gjort plads til det nødvendige i bagagerummet.

Plugin-hybrid

CLA coupé fra Mercedes kommer med plug-in hybridteknologi. Denne teknologi kombinerer en elmotors dynamik og effektivitet med en forbrændingsmotors rækkevidde. På den måde opnår du både en dynamisk køreglæde og en anvendelig hverdagsbil. En spændende måde at supplerer de to formål. Elmotoren giver dig ekstra effekt ved acceleration, ligesom den kan drive bilen helt alene over en strækning på op til 72 kilometer inde i byerne. Dermed kan du køre lokalt emissionsfrit på en stor del af dine daglige ture.

Sikkerhed i top

Den nye CLA coupé fra Mercedes har sikkerheden helt i top. Ligesom andre biler fra Mercedes, har den en unik sikkerhed med Mercedes-Benz Intelligent Drive. På den måde når du både sikkert, men også afslappet frem til din destination. Mercedes CLA coupé er bl.a. født med førerassistentpakke Plus, ligesom den har implementeret en aktiv bremseassistent med vejkrydsfunktion. Derudover er den spækket med ny teknologi, som f.eks. PRE-SAFE®-system.

Konklusion

Der er mange, der mener, at denne bil er det hele værd. Med ovenstående præsentation er svært at argumentere imod dette. Denne bil kan nemlig kombinere det praktiske med det stilfulde på en måde, så man hurtigt glemmer, at ikke alle biler er lige flotte. Så hvis du leder efter en bil der har det hele, så er CLA coupé fra Mercedes det oplagte valg. Det gælder, uanset om du prioriterer design, praktik eller dynamisk køreglæde.