Derfor Flytter Mobilsalget Online – De Fysiske Butikker Kæmper Hårdt

Mobil salg

Helt siden kommercialiseringen af internettet, er det aspekt af nethandlen der har fået den største popularitet verden over, på kortest tid, uden tvivl online shopping. De produkter og tjenester, der købes fra online-butikker på nuværende tidspunkt, udvides løbende – der er snart ikke dét, du ikke kan købe på nettet. Særligt salget af mobiltelefoner er de seneste år flyttet online. Det er resultatet af utallige vigtige faktorer. Her diskuteres nogle få af de største faktorer, der gør online-køb af mobiltelefoner det perfekte valg for forbrugerne.

Produkter i Alle Prisklasser

Det er almindeligt kendt, at priserne på mobiltelefoner til rådighed online er langt lavere, end dem der tilbydes i de fysiske butikker, der jo også har udgifter til butikpersonale og Erhvervslokaler. Der er flere ting der spiller ind i prisforskellen:

  1. Der er stor konkurrence mellem forskellige netbutikker, og prisen er den primære konkurrence-parameter. Det betyder massevis af sæsonbetonede såvel som permanente rabattilbud. Køberne kan let sammenligne priserne på tværs af sider, og køber hvor de får det bedste tilbud.
  2. Kunder der kigger efter en telefon på internettet, er typisk en forbruger der går efter at få den bedst mulige handel. Det ligger derfor i netbutikkernes natur at tilbyde lave priser. Det samme gør sig ikke gældende i de fysiske butikker – her er folk typisk også på udkig efter assistance til at vælge den rigtige model og god service. At få telefonen præsenteret i et lækkert lokale, liggende på et Hay bord og præsenteret af en professionel, gør også hele købsoplevelsen anderledes – og det er der nogle der foretrækker frem for en prismæssig besparelse.
  3. En online-butik kan tilbyde mange forskellige modeller, da de kan købe billig lagerplads. De fysiske butikker har et begrænset lager i selve butikken, da priserne på kvadratmeter i områder hvor man typisk er interesseret i at opsætte en butik er ganske høje. Online-butikken kan altså tilbyde telefoner i alle former og prisklasser, hvor du måske kun finder de mest populære modeller i den fysiske butik.

Et stort udvalg

Det store udvalg af telefoner der tilbydes af netbutikkerne i dag, er nok det største trækplaster til at handle online. Alle de nyeste lancerede produkter og deres tilbehør kan nemt findes på internettet på ingen tid. Man er ikke tvunget til at gå fra butik til butik, eller vente til de igen får telefonen på lager. Der er også flere mærker der kun sælges online, da deres reklame-budget er ganske minimalt.

Komfortabelt

Det er svært at forestille sig en mere tiltalende måde at købe mobiltelefon på, end at sidde hjemme på sofaen, og vælg de produkter, man ønsker fra kæmpe stort udvalg af tilgængelige valg. Med det store antal netbutikker, der findes på internettet i dag, kan kunderne vælge at købe de ønskede telefoner fra hvor som helst: hvad enten det er mens de sidder på kontoret, eller i deres eget hjem. De skal ikke finde tid i kalenderen til at gå ud at shoppe, men kan blot bladre igennem mulighederne hver gang de har nogle minutter fri i hverdagen.