Derfor skal du købe en Mercedes A-Klasse

A klasse

En Mercedes A-klasse skiller sig ud fra deres B- og C-Klasser. Men hvorfor skal du vælge en A-klasse fremfor de to andre? En Mercedes A-Klasse og en Mercedes B-Klasse har meget tilfælles, hvorimod der er stor forskel, når man snakker om en C-Klasse. Det er derfor hensigtsmæssigt at sammenligne B-Klassen med A-Klassen.

 

Familiemanden eller den unge mand?

Er du en familiemand, der skal køre ungerne rundt, eller er du stadig den unge gut, der leder efter en lækker bil? En Mercedes A-Klasse og en B-Klasse ligner hinanden næsten identisk. Men i detaljen er de anderledes. B-Klassen er mere lang eller større, hvorimod A-Klassen er lavere og har et tyndere udseende. B-Klassen er altså mere en familiebil, hvorimod A-Klassen er til den unge fyr, der har brug for en lidt sejere bil. Du kan dog stadig have ungerne med i din A-Klasse, selvom man ikke vil tro det.

Nogle, der leder efter en familiebil, vil synes at A-Klassen er for overdrevet og at B-Klassen er elegant. Det er dog ikke altid tilfældet. A-Klassen er bilen, der vil få dig til at vende blikket en ekstra gang og hive telefonen frem for at få et billede af den. Det er en meget smuk og elegant bil, som er pengene værd.

 

Plads vs stil

B-Klasse ser større ud, men i virkeligheden er A-Klassen og B-Klassen i samme størrelse.

A-Klassens døre åbner sig stort og giver dig en nem måde at åbne dørene helt op. A-Klassen har desuden stor komfort i bilen og der er massere af plads til benene i bagsædet. Har du altså de unge gutter med i bilen, der har lidt længere ben, så er A-Klassen helt perfekt. A-Klassen har ikke så meget plads til hovedet, hvis man hiver sædet for meget op, men det burde ikke være et problem, da bilen generelt er lav.

B-Klassen har mere plads indvendigt, men ser også større ud udvendigt. B-Klassen ligner en typisk 5-personersbil. I B-Klassen får du desuden mere hovedplads, men det er der også en grund til, da taget generelt er større i en B-Klasse. Den har lidt en form som en picnic-bil.

 

Hvorfor A-Klassen?

  • Mercedes A-Klasse har plads til 5-personer samtidigt med at den har et lækkert udseende udefra, der tiltrækker opmærksomhed.
  • Du vil kunne opleve din ungdomsdrøm med en fed bil, der alligevel har plads til børnene og familien.
  • A-Klassen har en bedre motor, hvilket giver dig mulighed for at komme højere op i fart.

 

Der findes mange forskellige Mercedes A-Klasse biler og det er bare om at finde modellen og farven, der er lige dig. Det er ingen hemmelighed at en Mercedes A-Klasse er de flestes drøm og især med dets udseende, der minder om en sportsvogn.