Disse produkter skal du holde øje med på Black Friday

Når Black Friday nærmer sig, skal man være forsigtig med alle de ”gode” tilbud. Det er efterhånden blevet åbenlyst at butikkerne bruger nogle metoder til at få os til at købe selvom produktet faktisk ikke er så meget billigere som de plejer. De sætter også prisen op på varen flere måneder før, så det virker som en god pris når weekenden nærmer sig. Her er nogle af de holdbare tilbud du skal holde øje med når Black Friday nærmer sig.

Elektronik

Denne her er lidt tricky, for selvom butikkerne bruger deres uetiske metoder her, kan der være rigtig mange penge at spare, når man køber elektronik på Black Friday. Det er især fra de store firmaer som phillips, sony og samsung der sænker prisen. Det kan være alt fra soundsbars, fjernsyn og endda telefoner. Måden man kan finde den rigtige værdi af produktet, er at kigge på diverse sider som pricerunner og lignende hvor de sammenligner alle priser på markedet for det produkt.

Parfume og make-up

Dette er også en kategori, hvor der kan være mange penge at spare. Parfume og Make-up er en kæmpe industri danskerne bruger mange penge på hvert på så det er en oplagt mulighed at for butikkerne at få nogle kunder ind. Her ville der typisk være rabat på alle typer og det kan være fra Axe for men til mærker som zarkoperfume, hvor der kan findes rigtig gode priser. Igen er det en god ide at have lidt kendskab til før priserne så du ikke bliver snydt. Her kan det også være en fordel at forberede sig lidt, ved at gå ned og butikkerne og prøv produkterne først, og så være klar til at købe dem online når vanviddet starter.

Hvidevare

Hvidevare er også blevet en stor del af Black Friday. De helt store butikker tilbyder mange tilbud på køleskabe, vaskemaskiner og så videre. Her er det vigtigt at sammenligne tilbudende mellem butikker da de ofte har det samme produkter. Så hold godt øje med med de enkelte butikker og så kan du med sikkerhed finde lige den vaskemaskine du ledte efter, til en væsentlige bedre pris end normalt.