Drengerøvens drømmejob

Har du nogensinde drømt om at gøre din drengerøvs hobby til dit job? Det har de fleste unge drenge nok – og er man ikke slået igennem som den professionelle fodboldspiller man drømte om da man var lille, men stadig ikke føler for et normalt job, giver vi eksempler på nogle drengerøvsjobs man kan jagte. Det er ikke sikkert at alle jobsne er til at leve af, men du kan give det et forsøg og få det bedste ud af det.

Pokerspiller

Vi husker alle sammen da Peter Eastgate vandt så mange millioner for år tilbage, så han kunne leve af det resten af livet. Dengang ville alle unge drenge være pokerspillere ligesom Peter, og ærligt så er det også et af de jobs der tit bliver sat sammen med at være et fedt drengerøvs job. Kortspil om store penge er gerne forbundet med hurtige biler, store både og flotte piger og alt dette tiltaler selvfølgelig drengerøven. Til den lidt mere seriøse del, skal man selvfølgelig lære at spille poker før man kan komme så langt, så der kommer store penge på bordet.

For at lære at spille poker, skal man selvfølgelig spille poker. Man lære bedst det grundlæggende ved at gå i gang med at spille en masse, selvfølgelig kun om småpenge i starten, så man kan lære spillets flow og regler at kende. I takt med at man bliver bedre til spillet, bliver man nødt til at lære om odds i poker, samt forskellige strategier og starthænder. En god måde at udvikle sit spil på, er begynde at læse nogle af de velkendte og godt skrevne pokerbøger og eventuelt tage kontakt til en pokercoach, som selv har været alt det igennem og i dag lever af at spille poker. Det er selvfølgelig en bekostelig investering, men vil man gå hele vejen, er det nok en af de nødvendige investeringer at tage.

Poolhaj

En rigtig drengerøvstur, er en tur på det lokale værtshus og spille engang billard eller pool. Er man en dygtig billard spiller, kan man opsøge turneringer hvor der bliver spiller om penge, eller prøve at indgå væddemål på nogle større billardsteder – gerne med fulde mænd, som man nemmere vinder over. Nogle vil måske mene det er dårlig stil at tage røven på fulde folk, men ingen tvinger dem jo til at spille mod dig.

Pilot

Pilotuddannelsen er rigtig svær at komme ind på – men hvem har ikke som lille drømt om at flyve en af de store jernkasser op i luften. Et rigtig drengerøvsjob, må man sige pilotjobbet er, med det i filmens verden optegnede billede af flotte stewardesser med i bagagen. Som pilot har man ansvaret for rigtig mange mennesker og derfor er det meget velanset at være en dygtig pilot.

Politibetjent

En mand i uniform er altid ret drengerøv, og som politibetjent får du både skilt, pistol, håndjern og en knippel – og selvom de alting selvfølgelig kun skal bruges i situationer hvor det er nødvendigt, er det stadigvæk lidt drengerøv at have adgang til disse ting. Som politibetjent skal man være i god form, have god kondition og styrke og bruge hjernen til at træffe hurtige og gode beslutninger, og det kan man da sige er et rigtig drengerøvs job.

Bodyguard

Er du en stor dreng, med tatoveringer og muskler, men samtidig skarp og retfærdighedskrævende kan du med rette blive bodyguard. En bodyguard beskytter de kendte og kongelige når de er blandt ”almindelige” mennesker, som gerne vil lidt for tæt på, eller nogen gange har set sig endnu mere ond på dem, af forskellige grunde og gerne vil i fysisk kontakt. Som bodyguard skal du have et roligt sind, samtidig med at du kan tage fat, da det ikke går at de er bodyguardsne der skaber balladen, sammenlign her lidt med dørmænd på et diskotek.

Bartender

For mange unge gutter, kan det at være bartender være et godt drengerøvsjob. Man er en del af festen altid, uden at vælte rundt og være åndssvag, samtidig med at man hurtigt kommer i snak med mange søde og fulde piger, når man står der bag disken og serverer drinks. Er man bartender kan det også være oplagt at tage et bartenderjob sydpå i sommerferier, hvor man derved møder en masse nye og udenlandske søde piger.

Her er vores ideer til sjove og fede jobs til en rigtig drengerøv, vi håber i al fald finder et job i godt kan lide, da det er noget af det vigtigste.