Egetræstøjstativer fra RackBuddy er perfekte i dit walk-in-closet

Hvis du tænker på at købe et nyt tøjstativ, er RackBuddy ikke til at komme udenom. Og med god grund – brandet laver stativer i unikt design, stærk kvalitet og til alle behov. De nordiske tøjstativer i egetræ gør dit walk-in-closet overskueligt og minimalistisk. Læs mere her!

Det er svært ikke at være vild med RackBuddy. Deres design er på én gang elegant og råt, med de karakteristiske fittings af jernrør, der holder stativerne sammen. De har en industriel kant, men deres Friendship Collection, er også varm og organisk.

Det lyse egetræ giver en ny, nordisk vibe og indbyder til en lys, let og minimalistisk indretning. Med et tøjstativ fra RackBuddy er du sikker på, at din indretning gør indtryk på dem, der ser den – i dit private hjem såvel som i din virksomhed.

Et tøjstativ til enhver sammenhæng

Et tøjstativ i egetræ er et smukt indslag til entréen, hvor du modtager dine gæster. De vil helt sikkert nyde at hænge deres overtøj på stativet, og det vil sandsynligvis også være en samtalestarter. Faktisk kan du hurtigt komme til at starte en ny trend.

Stativet er også perfekt i dit soveværelse, hvor det vil være med til at skabe en atmosfære af ro og overskud. Og man sover så dejligt i sådan et rum, der ikke forstyrrer tankerne for meget. 

Et overskueligt walk-in-closet

Hvis du er den heldige type, der har et walk-in-closet, kan du med fordel begynde at tænke i RackBuddy-løsninger. Stativerne er nemlig DIY, så du kan selv sammensætte dit garderobesystem. Du kan tilføje knager og hylder, så sko, smykker og tasker kan få det hjem, de fortjener. Aldrig har din garderobe virket lettere og mere overskuelig. Det vil være en fest at klæde dig på hver morgen.

Det fleksible valg til din virksomhed

Tøjstativerne er også super-lette at rykke rundt på, så de egner sig rigtig godt til butiksliv, hvor du foretrækker en fleksibel indretning. Med RackBuddy kan du let ommøblere, og hvis du skal holde særlige arrangementer, kan du nemt flytte rundt på stativerne. 

Det er faktisk også en mulighed at få special-fremstillet dine tøjstativer, så de opfylder lige de behov, du måtte have i forskellige forbindelser. Du kan få stativer til at stille på gulvet og til at montere i væggen, så det er bare at finde ud af, hvad der passer dig bedst. 

Er du blevet nysgerrig på RackBuddys forskellige produkter? Måske den originale kollektion af tøjstativer i industrielle, sorte vandrør? Se hele RackBuddy kollektionen her.

Fejlfri kvalitet og bæredygtigt produkt

RackBuddys produkter er fremstillet med kærlig omhu. Således har tøjstativerne, i Friendship Collection, navne efter betydningsfulde personer og støtter for virksomheden. Det siger noget om, hvilken omtanke, der er lagt i produkterne.

Stativerne er også kærligt fremstillede i den forstand, at de er skabt til, at du kan gøre dem helt personlige og dine egne. Egetræsstativerne er smukke i selskab med kæder af lys og planter med grønne blade. Der er mulighed for at tilrettelægge pladsen til opbevaring, så den passer til dig og kun dig.

Holdbarheden er høj, så du kan glædes over dit stativ i utrolig lang tid. Det er blandt andet samlingerne af jern, der gør stativerne så solide. Det betyder også, at de kan bære meget andet end bare tøj. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, så det er bare at begynde at drømme. Måske om det perfekte walk-in-closet?