Firmatur for vidrekommene

firmatur

Er du chef for et firma med lidt eller mange ansatte, eller har du opgaven at sørge for den gode stemning internt i firmaet, kan det være vigtigt at tage dem på forskellige firmature. Firmature foregår nærmest som en teambuilding tur for et sportshold, og man kan trække mange paralleler til et sportshold der skal lære at arbejde sammen. Om firmaet har 4 eller 400 ansatte, er det vigtigt at teamsne i virksomheden kan arbejde sammen, og er der mange ansatte tager man gerne af sted i de grupper man arbejder i til dagligt.

Turens længde

Når man skal arrangere ryste-sammen ture for firmaer er den vores klare overbevisning, at det er vigtigt turen ikke bliver for lang, for at højne deltagerantallet og at turen bliver så vellykket som muligt. Mange ansatte har familier og evt. mindre børn de skal hjem til og derfor går det ikke at være væk for længe. Generelt lyder anbefalingen på max en weekend, dvs. 2 overnatning, som plejer at fungere rigtig fint. Mange har også god held ved at udbyde en dags ture, som sagtens kan udgøre en god ryste sammen tur.

Tager man af sted med overnatning, er 2 overnatninger en normal længde og tager man en sådan overnatningstur, så sørg for at finde et godt sted at overnatte til dine ansatte.

Forslag til aktiviteter

Noget af det vigtigste når man tager på en teambuilding tur med sit firma, er at finde nogle spændende aktiviteter som man som firma kan deltage i. Det kan både være fysisk krævende action aktiviteter og de mere rolige. Vi har her listet nogle forslag til hvad man kan lave af aktiviteter på sin teambuilding tur, for at ryste de ansatte på firmagangen godt sammen, for der er ikke noget som en tur med aktiviteter der kan få et team til at få løftet humøret i flok.

  1. Fodboldgolf

Fodboldgolf er en sjov og anderledes måde at tage en fodboldkamp på. På atten huller ligesom en golfbane er der gravet fodboldstore huller, med flag i som man kender det fra golfbanen. Selvom man ikke er den store fodboldspiller kan man sagtens være med og hygge sig med fodboldgolf. Fodboldgolf spilles gerne i flotte og naturskønne omgivelser, som gerne er bygget op omkring nogle fede udfordringer bygget af arrangørerne. I fodboldgolf er præcision det aller vigtigste, da en ordentlig skævert godt kan koste dyrt på scorekortet.

  1. Skydning

Der er mange forskellige typer af skydning – og det er næsten altid en vinder. Det kan være i ren Robin Hood stil, hvor der bliver givet bue og pil og sat en skydeskive op et godt stykke fra jer. Dertil skal der skydes flest point for at vindes. Derudover kan der skydes til mål efter skydeskiven med våben som paintball gevær, rifler, hagl gevær eller blot en pistol. Skydning er en sportsgren, der er rigtig sjov at konkurrere i, hvor hele firmaets præcision bliver sat på prøve. Grundet skyderens generelle farlige egenskaber, er skydningen en sport og et arrangement som mange synes er sjovt i beskyttede rammer.

  1. Rapelling

En mur eller en form for silo bruges til rappelling. Rappelling er rigtig actionfyldt og får adrenalinet helt op og ringe. Rappelling er klatring baglæns især, men forlæns kan også prøves, i sikrede liner ned af en lodret mur. Der er en erfaren instruktør med, som sikrer at du får den bedst mulige oplevelse ned af muren med din rappelling.

  1. Paintball

Har du før spillet counter-strike og kunne godt tænke dig at prøve et skydespil i levende live, dog selvfølgelig uden muligheden for at blive rigtig skudt selv, så kan i, i jeres firma prøve kræfter af med paintball, som er et rigtig fedt, actionfyldt event du kan præsentere for dine ansatte i firmaet. Lad 2 afdelinger spille mod hinanden og få dem til at bekrige hinanden, om at blive de bedste paintball krigere i firmaet. Paintball gør ikke så ondt som frygtet og der kan blæses til krig fra start. Der er mange forskellige måder at spille på, og jeres instruktør fremlægger helt sikkert jeres muligheder.

Vi har her givet 4 forskellige ideer til jeres firmaudflugt, men noget af det vigtigste er bare at komme af sted og få lavet noget sammen – der er ikke noget der ryster sammen, som en god fælles udflugt.