Forbedring af koncentration: 3 ting du skal tænke over

  De fleste har oplevet at man meget nemt og meget hurtigt kan miste koncentrationen. Oftest fører dette til frustration, måske fordi man overhørte noget vigtigt eller måske fordi det virkelig ikke var meningen at man ville miste koncentrationen. Sådan er det i hvert fald i de fleste situationer. Dog er der heldigvis noget man kan gøre for at forbedre koncentrationen. I denne artikel vil du finde de ting du skal tænke over når du vil forbedre din koncentration.

   

  1Negative påvirkninger på vores koncentration og hukommelse

  I vores hverdag bliver forbruget af teknologiske produkter konstant forøget, dette betyder også at der pludselig er flere og platforme og apparater vi skal tage stilling til og som vi modtager informationer fra. De fleste af os ejer både en telefon og en computer eller Ipad, hvilket betyder at vi har flere apparater vi modtager inputs fra, derfor bliver vi hele tiden nødt til at skifte vores koncentration fra et apparat til et andet i forsøget på at holde koncentrationen overfor dem alle. Dette kaldes for pin-ball effekten. Det er også blevet bevist at stress og stress symptomer er med til at påvirke din koncentration og hukommelse negativt.

  Der findes også negative fysiske påvirkninger på vores koncentration. Det er faktorer som alkohol og euforiserende stoffer, disse faktorer er skadelige især på lang sigt.

   

  Tilbage