Forkæl din hund med velsmagende godbidder

Hunden er mennesket bedste ven 

Som hundeejer er ens hund noget af det dyrebareste, man har. Hunden er menneskets bedste ven, siger man, og de fleste hundeejere kan sikkert erklære sig enige i den udtalelse. Hunde er trofaste og loyale, og så elsker de deres ejere ubetinget.  

Hvorfor viser man sin hund, at man elsker den? Det kan man naturligvis gøre på mange måder, og den bedste måde at vise det på er ved at give hunden masser af kærlighed og omsorg, lige som man ville gøre, hvis det var et barn. En hund kræver selvfølgelig også opdragelse. Det er ikke synd at opdrage på sin hund, men det er vigtigt at gøre det på en måde, så hunden forstår, hvad du gerne vil have den til at gøre. Af den grund er der mange, der opdrager deres hund gennem belønning, og til belønning hører der sig selvfølgelig hundegodbidder til.  

Pas på hundens vægt 

Når hunden er hvalp, er det vigtigt at give den masser af godbidder, hver gang hunden gør noget, man gerne vil have den til. Når hunden bliver ældre, og den ikke længere er hvalp, skal man passe på, at man ikke kommer til at give hunden så mange godbidder, at det går ud over dens vægt.  

Det er vigtigt, at ens hund ikke bliver overvægtig, da det er usundt for hunden at bære rundt på for meget vægt. Derfor kan det i stedet for almindelige godbidder være en god idé med sunde godbidder til hund

En hund bliver aldrig for gammel til at blive belønnet, men særligt med ældre hunde, der har sværere ved at komme omkring, kan det være en god idé at bytte de kalorierige godbidder ud med en sundere variant, så man fortsat kan blive ved med at rose og belønne hunden i det omfang, den er vant til.