Glæd studenten med en flot studentergave

Livet igennem fejrer vi hinanden på særlige mærkedage, og en af de mærkedage, er når en student eller studine får huen på. Måske kender du nogen, der er blevet student, og ønsker at glæde dem med en flot studentergave. Det behøver hverken at være besværligt eller særligt tidskrævende at finde den helt rigtige studentergave. Bloomit har gjort det nemt for dig at finde årets studentergaver. Du kan endda få gaven leveret direkte til studenten på den dag, hvor studenten skal fejres.

Giv årets studentergave

Det er ikke sikkert at du kender de studentergave ønsker som studenten har, og hvad skal man så lige vælge at give? Det er forskelligt hvad der er vigtigt for den enkelte, når man forærer gaver. For nogen skal det være unikke og personlige gaver, gavemodtageren kan gemme til minde om den særlige mærkedag. For andre betyder det noget, at gaven er en oplevelse som skal nydes nu og her, og bidrage til en fantastisk dag eller tid i modtagerens liv. Der er ingen tvivl om, at årets studentergave fra dig, vil blive værdsat uanset hvad du vælger. Det klassiske valg er en buket roser eller en studenterrose. Der er rigtig mange muligheder. Se mere her.

Studenter roser er klassiske

Smukke studenter blomster kunne være en buket roser, der på symbolsk vis matcher farven på båndet på studenterhuen. Det kan også være en dekoration med en lille hue placeret i dekorationen, som igen afspejler netop den hue, studenten har fået på hovedet. Hos Bloomit finder du et flot udvalg af studenterblomster og smukke studenterdekorationer, der alle egner sig virkelig godt som gave til studenten. Du har også muligheden for at tilføje et personligt kort. Ønsk studenten tillykke med blomster fra Bloomit.

Send blomster til studenter

Er du ikke inviteret til selve studenterfesten og stadigvæk ønsker at give en studentergave, så kan Bloomit også hjælpe dig, da de tilbyder levering direkte til modtageren i hele Danmark.  De er specialiseret i at levere blomster- og gavehilsner til enhver anledning og mærkedag, og det er dig, der bestemmer hvilken dato leveringen skal ske.

Tag udgangspunkt i hvad du selv kan lide eller måske kender du studenten så godt, at du ved hvad vedkommende kan lide af farver og har af smag. Hos Bloomit finder du udover blomster, også fine gavekurve, som alle er sammensat nøje. En gavekurv til studenten kunne fx indeholde lidt sødt og lækkert til ganen, bobler og også en fin plante eller buket. Når du vælger at give eller sende en gavekurv til studenten, sender du en oplevelse med forkælelse. Det er en gave, der vil blive husket. Tilføjer du din personlige hilsen i et pænt studenterkort, så kan dette gemmes til minde om studentergaven fra dig. Bestil studentergaven i dag, så leverer Bloomit for dig.