Gør dig klar til vinteren

Jeg glæder mig i denne tid, nu falder julesneen hvid. Ville det ikke bare være fantastisk, hvis vi fik en hvid jul? Det er vi sikkert mange som går og drømmer om ? for vinteren er bare lidt lettere at komme i gennem, hvis der er hvid sne, som lyser op i mørket. Gør dig klar til vinteren, hvis nu sneen skulle falde ? så er du beredt.

Er du også vild med sne? Der er ikke noget så kønt, som når sneen ligger flot, hvid og uberørt og oplyser landskabet i den mørke tid ? og man kan høre glade børn glædeligt bygge snemænd med gulerodsnæser og sorte knapper eller suse ned af store bakker på kælk. Vi er mange som elsker sne, når den er flot og til at lege i, men når vi så står mandag morgen kl. 06.00 og indkørslen er blokeret af sne og vi kan ikke få bilen ud ? eller hvis vi er faldet på fortovet, fordi det var sjappet ? så er vi måske ikke så vilde med sne eller det arbejde, der følger med de hvide fnug.

Få hjælp til snerydning i odense hos Snevagten så er du godt dækket ind, når sneen falder. Du har nemlig som grundejer pligt til at rydde sneen væk, så snart den er faldet. Det betyder reelt, at det er dit ansvar at sørge for, at sneen er væk og der er saltet rundt om din ejendom. Du skal sætte dig ind i og overholde snerydningsreglerne.

Snevagten står heldigvis klar til at hjælpe dig. Her kan du få hjælp til at få saltet og ryddet sneen væk. Hvis du ikke orker at rydde sneen væk selv, så kontakt Snevagten og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. På den måde kan du bruge tiden på noget andet f.eks. pynte dit hus op med flotte lyskæder, sætte nisser og julemænd frem og lave hjemmelavet frøkugler til fuglene. Sørg for at have nogle hyggelige udendørsstunder, hvor du og ungerne får bygget snemænd med gulerodsnæser og knapper på maven, mens gløggen er sat over og æbleskiverne i ovnen. Det er da bare hyggeligt.