Horoskoper og astrologi i indretningen

Astrologi der også er bedre kendt som stjernetydning, har igennem årtusinder fascineret mange mennesker verden over. Vi ved blandt andet i dag, at hele folkefærd har troet på, at himmellegemernes bevægelse kunne fortælle og varsle om begivenheder i deres liv. I dag er stjernetydning mere set som pseudovidenskab, men mange finder det stadig meget interessant og læser hver måned i ugeblade og magasiner, hvad de kan forvente kommer til ske ud fra deres horoskop.

Synes du astrologi og horoskoper er fascinerende, og kunne du godt tænke dig at vise din interesse i dit hjem, så skal du læse med her, hvor du vil blive præsenteret for forskellige måder hvorpå du kan inkorporere det i din indretning. 

Flotte illustrationer til væggene

De fleste kan vist blive enige om, at stjernerne er smukke og endda en smule mystiske. Ligeledes er stjernekonstellationerne på en krystalklar nattehimmel fascinerende. Desværre er det langt fra hver nat vi kan se stjernekonstellationerne, men det findes der også en løsning på. Internettet rummer nemlig et væld af flotte plakater til hjemmet med illustrationer af stjernerne. På Plakatdyr.dk kan du købe stjernetegns plakater, der har skønne farver og moderne motiver. En stjernetegns plakat er perfekt til hjemmet, da den fortæller noget om dig eller dine familiemedlemmer, og dermed tilfører personlighed til din indretning. En stjernetegns plakat fra Plakatdyr.dk er neutral i farverne, og du kan derfor hænge din stjernetegns plakat i lige det rum du ønsker. Stjernetegns plakaterne kommer desuden i flere størrelser, så uanset om du har plads til en lille, mellem eller stor plakat, er der helt sikkert en som passer. Når du skal vælge din stjernetegns plakat, skal du selvfølgelig først beslutte dig for hvilket stjernetegn du skal have. Stjernetegns plakaterne kommer med alle tolv stjernetegn, så hvad enten du er på udkig efter en til dig selv, din ægtefælle, kæreste, barn eller bedsteforælder, er der en til alle. Derudover skal du også beslutte, om din stjernetegns plakat skal have et motiv af stjernekonstellationen, eller om den skal have en tekst med adjektiver, der beskriver personen der er født indenfor dette tegn. En god indretningsidé kunne også være at hænge begge typer af stjernetegns plakater ved siden af hinanden – det synes vi ser super smart ud.

Unikke stjernetegnsfigurer

En anden måde hvorpå du kan integrere din interesse for stjernerne og horoskoper, er ved at købe en dekorativ figur af dit stjernetegn. Hvert stjernetegn er bestemt ud fra et stjernebillede på himlen, men derudover ser man ofte en illustration lavet ud fra stjernetegnets navn. Er dit stjernetegn for eksempel løven, vil illustrationen af dit stjernetegn være en løve. Dette gør sig gældende for alle de tolv stjernetegn, så du kan helt sikkert finde lige den illustration du gerne vil have – hvad enten det er dit eget stjernetegn eller et helt andet.

Royal Copenhagen har blandt andet lavet mange af disse stjernetegnsfigurer, som er portrætteret både som mænd og kvinder. Dette er også en oplagt gave af at give, til en som interesserer sig for astrologien og horoskopernes verden.