Hvidevarekampen om de danske kunder

hvidevarer

Som så mange andre produkter herhjemme, er der stor kamp om kunderne til hvidevarer. Der er en stor tendens til, at danskerne handler mere og mere online, hvilket kan være med til at presse prisen på hvidevarer. Dette er en stor fordel på slutkunden, men for de gammeldags hvidevare firmaer, er det svært at følge med på den nye bølge af online forhandlere.

Folk tager mindre og mindre ned til deres lokale hvidevarerforretning, og hvis de gør er det sikkert en af dem der kan overleve fordi de også har en stærk nethandel. Se bare på mange af de danske mellemstørrelse byer, hvordan mange fysiske virksomheder har måtte dreje nøglen om og der står rigtig mange tomme butikslokaler rundt omkring i det danske land.

De danske online forhandlere

 

Herunder vil vi give vores bud på de bedste danske forhandlere, du kan handle hvidevare hos online.

De3bedste.dk

De3bedste er en lidt anderledes og udfordrende hvidevareforhandler på nettet. De har i hver kategori for deres hvidevarer, listet det de kalder de tre bedste indenfor kategorien i toppen af skærmen, hvor resten af deres sortiment kommer derunder. Derved kan du hos de3beste få nogle anbefalinger til hvilke hvidevarer du skal købe når du går ind på deres side, så er du på helt bar bund kan disse være med til at hjælpe dig til at vælge. Derudover er det vurderet af fagfolk, hvilke de mener er de tre bedste indenfor kategorien.

De3bedste har over 40 års erfaring i branchen, så man må sige det er erfarne folk der anbefaler hvidevarer til dig. De slår sig meget på at kunne tilbyde et stort og udsøgt udvalg til dig, så du finder lige præcis det der passer til dine behov

Elsalg.dk

Elsalg er en kæde af hvidevareforretninger over hele landet, der også har en rigtig god fungerende webshop. Du genkender måske deres orange, blå og hvide logo når du ser det, da Elsalg har 170 forskellige butikker rundt omkring i landet. Udover hvidevarer er el-salg stærke på belysningsgenstande og mindre el-apparater som passer godt ind i sortimentet. Det er rart med deres mange lokale forretninger, også hvis man køber online, hvis der skulle være problemer man skal have hjælp til, er der ikke langt til den nærmeste fysiske butik hvori der er personer med erfaring og ekspertise der kan hjælpe dig, til at få det til at virke.

Wupti.com

Firmaet, som er meget kendt for tv-reklamer med Wupti-Pede og hash og nøgler, har mange gode tilbud på hvidevarer og derudover også en masse anet elektronik til fordelagtige priser. Wupti har over 10000 varenumre og er en kæmpe platform for salg af hvidevarer og elektronik, hvilket helt sikkert sikre, at du også finder noget du kan bruge. Du kan tage Wupti med i din portefølje af hvidevarerbutikker, når du er på udkig efter nye hvidevarer, eller skal have opdateret dit elektronik

Skovsen.dk

Skovsen her igennem den seneste lange periode, kørt med tv-spots som udfordrer netbutikkerne på prisen. De reklamere med at de matcher laveste netpris, så finder du deres produkt et sted på nettet billigere, kan du få sat prisen ned hos Skovsen. Udover deres mange fysiske butikker, hvor du kan få matchet prisen har de også en velfungerende netbutik, hvor du også finder hvidevarer til rigtig gode priser. Udover hvidevarer har Skovsen en masse produkter indenfor køkkenudstyr, personlig pleje og hjem og fritid, så du finder med garanti hvad du har brug for hos Skovsen, og så kan du få sat prisen ned hvis du finder dem billigere.

Whiteaway.dk

Der er som sagt rigtig mange konkurrenter på dette marked, og en af dem er også whiteaway. Der er ikke noget at sige til, at de små lokale hvidevarerforretninger må krybe til korset og dreje nøglen, når der er så mange spillere med store budgetter. Whiteaway har også kørt heftige tv-spots og her finder du også gode priser på hvidevarer. Holder du godt øje, er der tit gode tilbud på whiteaway, hvor du kan finde tingene endnu billigere.

Her har vi vist de mest gængse hvidevarer forhandlere i Danmark og knyttet lidt kommentarer til dem alle. Fremtiden er helt sikkert nethandel, måske sammen med fysisk butik – men den rene fysiske butik vil være en uddød race om nogle år. Vi håber i finder gode billige hvidevarer der virker!