Hvor Meget Betyder Golf Egentligt for Dig?

Der er mange ting man kan gå op i nu om dage, og der er stort set frit valg på alle hylder. Man er på ingen måde tvunget til at overtage fars frimærkesamling, eller engagere sig i avancerede opskrifter ligesom mor. Takket være vores fantastiske samfund, med en enorm mobilitet, er alt nærmest muligt. Hvis du læser denne artikel, så har du nok fundet ud af, at golf er den helt rigtige hobby for dig. Eller måske er det ikke bare en hobby, og du arbejder i stedet på at være en vaskeægte Golf pro?

Det kan også være, at du ikke kan lide hverken det ene eller det andet mærkat. Du tager det lidt mere alvorligt end folk der bare kalder det for en hobby, men det er nu heller ikke noget du kan leve af at spille, og det regner du heller ikke med at det bliver. Men hvor meget betyder golf egentligt for dig?

Det er nemlig meget vigtigt at gøre sig det klart, nøjagtigt hvor vigtigt golf er for én. Det er faktisk ligeså vigtigt, uanset hvad svaret er. Ved at kende vigtigheden, bliver det nemlig langt nemmere at prioritere din tid og dine penge. Du vil ikke længere være nødt til at gå efter mavefornemmelsen hver gang du står overfor et valg, men har i stedet fuldt ud styr på, hvor på rang listen golf det ligger. Når du er i stand til at lægge den mængde ressourcer i golf, som passer dig bedst, så vil du leve et meget gladere liv. Du vil nemlig kunne slappe af på golf-banen, uden den der nagende fornemmelse i baghovedet, fordi du har valgt noget andet fra. Du vil vide med sikkerhed, at det at spille golf var det rigtige valg, fordi du ved hvordan du har valgt at prioritere tingene i dit liv. Du vil heller ikke komme til at kede dig under et spil, eller fortryde at du brugte pengene som du gjorde – for det hele er nøje beregnet, og giver perfekt mening.

Det sjove er, at når du har gjort dig det klart hvor vigtigt golf er for dig, så har det en tendens til at vokse sig mere og mere vigtigt. Nu kan du nemlig slappe fuldstændigt af i forbindelse med dine spil, og spiller lige nøjagtigt så ofte, som du har lyst til. Det betyder at du typisk vil blive endnu mere engageret i spillet, og nyde det i højere grad. Du skal altså være klar på løbende at lave nye evalueringer af, hvor vigtigt golf er for dig, og så tilrette din kalender og dit budget derefter. Det lyder hårdt, men det er det reelt ikke, og den forøgede nydelse du vil få ud af dit golfspil fremover, vil uden tvivl være det hele værd.