Hvordan Ville du Klæde Dig Hvis du Var en Superhelt

Superhelt

Nogle gange så sidder jeg en sen aften, og tænker på de mærkeligste ting. Det er som om min kreative side virkeligt bliver sluppet løs, når jeg er sådan lidt træt og bare sidder i stilhed og slapper af. For nyligt kom jeg til at overveje, hvordan superhelte mon ville klæde sig i dag, hvis de fandtes i virkeligheden. Jeg forestillede mig, at langt de fleste superhelte nok ville være at finde på de sociale medier. En helt kan trods alt forstørre deres gode gerninger, ved at gøre andre mennesker opmærksomme på dem, og inspirere folk til selv at leve deres liv på en god måde. Takket være de sociale medier, ville de kunne få deres budskaber ud: de ville kunne skræmme de kriminelle væk fra at gøre noget ulovligt, og give håb til de lovlydige borgere der bare gerne vil kunne gå trygt rundt. Men så snart de er på de sociale medier, ville vi begynde at kalde dem for ”Influencers” – fuldstændigt ligesom vi gør med mange andre kendte mennesker i dag. Der er så at sige konkurrence på det område, som de arbejder på. Måske de har nogle fordele i og med de har overmenneskelige kræfter, som nok giver en hel del følgere, men folk vil stadig følge med og blive inspireret af mange forskellige mennesker.

Jeg forestiller mig så også, at disse superhelte vil få samme tilbud, som alle de normale influencers går og får i dag. De vil sikker blive tilbudt penge og andet godt, hvis de promoverer ting fra bestemte virksomheder. Ville det ikke give ligeså meget mening for en superhelt, at takke ja til disse tilbud, som enhver anden kendt person? Både Clark Kent og Peter Parker har trods alt behov for at få mad på bordet. Hvis nu de kunne leve af at promovere produkter på de sociale medier, så ville de have mere tid til at bekæmpe superskurke: de ville ikke længere være nødt til at passe deres fuldtidsarbejde ved siden af heltegerningerne.

I den forbindelse forestiller jeg mig også, at superhelte vil være langt bedre klædt, end de traditionelt set har været. Jeg forestiller mig da let, at Gucci eller GANNI ville gå ud og tilbyde en sponsor-aftale til en superhelt. Hvorfor skulle helten sige nej til sådan et tilbud? Man kan ligeså godt være pænt klædt på, når man skaber retfærdighed i verden!

Men hvad tænker du? Hvis nu du var en superhelt, ville du så ikke være hurtig til at oprette en profil på alle de sociale medier, og gøre verden opmærksom på dine gode gerninger? Hvis du gjorde det, så ville du næsten med sikkerhed blive bombarderet med tilbud fra diverse virksomheder, der gerne vil associeres med dit stærke brand.