Klæd dig som en nytårsraket – Kom flot ind i det nye år

mode

Det nye år står for døren. Det betyder stor fest, rigtig lækker mad, og at vi skal pynte os rigtigt lækkert op så vi træder ind i det nye år fulde af selvsikkerhed. Det er her vigtigt at huske på, at nytåret ikke som sådan handler om at gøre os til for andre. Man skal selvfølgelig ikke ligne én, der har taget en sæk over hovedet, når alle andre hopper i smoking og lange kjoler. Det er også okay, at have en lille bagtanke om at score ham den lækre du skal fejre nytår sammen med. Selvfølgelig motiveres vi af eksterne faktorer, når det kommer til at klæde os pænt på, og det bør vi acceptere. Det er bare vigtigt at forstå, at det ikke bør være den primære drivkraft – og heller ikke behøver at være det!

Tænk tilbage på en gang hvor du følte dig super selvsikker. Din ryg var ret, og du havde et smil på der sagde “jeg kan gøre det her” – det smil var ikke for at imponere, det kom dybt indefra. En kilden ned af rygsøjlen og en skærpning af sanserne – du var klar til at klare enhver udfordring, og intet kunne stoppe dig fra at nå dine mål. Tænk hvis der var en måde at fremprovokere denne utrolige følelse. En lille magisk knap måske? Du behøver dog hverken magi eller knapper – hemmeligheden ligger i dit garderobeskab. Når vi iklæder os tøj, pakker vi os ikke bare ind i stof. Vi pakker os også ind i tanker, værdier og udstråling. Det er som om, der udenom hvert enkelt stykke tøj du ejer, er en vis aura. Når du kombinerer det helt rigtige tøj, på den helt rigtige måde, får du den aura af selvsikkerhed og gå-på-mod du så gerne vil have.

Der er ikke noget bedre end at starte det nye år på den måde. Nogen går ind i det nye år, et par fingre fattigere fordi de ikke var forsigtige med fyrværkeriet. Andre vågner op i det nye år, med de ondeste tømmermænd. Du har chancen for, at komme ind i det nye år iklædt en Second Female bluse og et par Shoe Biz støvler. Intet nytårsforsæt vil virke uoverkommeligt, og intet kan stoppe dig. Du får på sin vis det “rigtige ben ud af sengen” i det nye år.

Det lyder måske overdrevet, at tøj kan gøre så meget, men tro mig – det kan det. Kig dig selv i spejlet i dit bedste outfit, og mærk hvordan følelsen strømmer igennem dig. Tag den følelse med dig ind i det nye år. Vær den raket, der når klokken slår 12 eksploderer i et virvar af farver og muligheder. Du fortjener et godt år, og du kan iklæde dig det her og nu.