Lækre accessoires der kan løfte dit forårs look til det næste niveau

Så er foråret lige på trapperne og med det kommer en hel ny mode sæson. Så for at du ikke bliver tabt bag vognen, har vi her samlet en liste over nogle skarpe accessoires der kan sørge for at du er klar til den nye sæson. Så med disse tips kan du være sikker på at du kommer til at være med på moden, så snart det dårlige vejr pakker og tager hjem.

Solbriller

Det første på listen er selvfølgelige ikonet for godt vejr. Et par lækre solbriller kan være det der vender dit forårs look om. Udover selvfølgelig at være praktiske så man ikke for solen i øjnene og ligner en der mistænker alle, så er de bare også en pæn accessoires. Der er noget for en hver smag, da der er hundrede vis af forskellige designs. Så lige meget hvilket look og hvilken stil du skal have accessoires til, så kan du finde et par solbriller der passer perfekt. Og så skærmer de mod solen oven i købet.

Ur

Et ur afspejler tit rigtig godt en selv, og hvor godt man er med på moden. Om man har et lækkert ure med stil, eller et fra legetøjsbutikken sender jo to meget forskellige signaler. Igen er det en accessoires som er lavet af praktiske årsager, men som i samme tilfælde med solbriller betyder det ikke at æstetik skal i side sættes. Så med et nyt skarpt ur, kan du sørger for at du sender de vibes som du gerne vil have andre skal have fra dig.

Armbånd

Det næste på listen over accessoires er armbånd. I forhold til de to foregående er der ikke længere tale om noget der skal have en praktisk anvendelse, og der kan derfor fokuseres udelukkende på udseende. Det bliver i den grad også udnyttet, da der er uendelig mange stilarter af armbånd. Lige meget om du er punk eller pop eller noget helt tredje så er der et hav af forskellige stille. Dette betyder at du kan finde lige det der passer til dig, og derfor også kan finde nogle der passer til det kommende forår.

Hat

Det sidste på listen er kan virkelig være prikken over i’et, og det er ikke kun fordi den sidder oven på hoved. Det er selvfølgelig en hat. Her er der igen et hav af muligheder, og ikke kun i udseende men også i stil og ”funktion” hvis man kan sige det på den måde. Alt fra en caps til stråhatte til sommer hat, der er noget til en hver stil og en hver type person.

Så hvis du sørger for at matche alle dine accessoires ordentligt kan det være dig der for folk til at vender hoveder her til foråret.