Nyt liv til stuens indretning

Trænger stuen til en komplet makeover, eller har du bare lyst til at give din eksisterende indretning et frisk pust? Renovering- og indretningsprojekter kan være svære at overskue, da der ofte skal tages stilling til mange forskellige ting, som for eksempel hvilken farve skal væggene have, og hvilke plakater til stuen skal man købe. En del af det som kan gøre processen svær, er at finde inspiration og visualisere hvordan det hele skal tage sig ud, samtidig med at de fleste også ønsker at følge de seneste trends indenfor design og indretning. Derfor bliver du her præsenteret for 3 forskellige muligheder, du kan benytte dig af, hvis du mangler inspiration til stuen. 

  1. Instagram

I dagens Danmark er programmer som Nybyggerne og Boligkøb i blinde utrolig populære, og danskerne elsker at følge med og få inspiration fra disse udsendelser. Og når vi ikke kan få vores ugentlige dosis af renoveringsprogrammer, må vi ty til andre midler. Her kommer Instagram ind i billedet. Langt de fleste kender til Instagram, og flere millioner mennesker verden over bruger det sociale medie. Her deler folk alt hvad de holder af, og du kan finde et væld af profiler, som lægger billeder op ad deres egne smukke hjem. Du kan prøve at søge på forskellige hashtags så som #plakater eller #indretning, og finder du specifikke opslag, du synes er smarte, kan du nemt gemme dem og finde dem frem til senere brug.

  • Plakatdyr.dk

En anden kilde til inspiration er Plakatdyr.dk, der ligger inde med et kæmpe sortiment af plakater til stuen. Kigger du under kategorien ”Plakater til stuen” vil du se et varieret udvalg af mange forskellige typer plakater, så du har mulighed for at tilpasse det til netop din indretning. Der er ikke noget som er rigtigt og forkert når det kommer til indretning af stuen – alle hjem er forskellige, og de afspejler som regel hvem vi er som personer. En plakat til stuen kan for eksempel være en smart plakat af din hjemby, eller måske er du mere til smukke croquis illustrationer. Plakater er en genial måde at bringe personlighed og charme ind i hjemmet, og uanset hvilke plakater til stuen du vælger, er det en skøn og nem måde at lege med udtrykkene i dit hjem på. Og da man kan se plakaterne i aktion på selve hjemmesiden, er det nemmere at visualisere hvordan det vil tage sig ud i sit eget hjem.

  • Pinterest
    Sidst men ikke mindst har vi Pinterest, der fungerer som en kæmpe platform, hvor man kan finde inspiration til alt der omhandler indretning, mode eller smarte do-it-yourself-projekter. Her kan du lave din helt egen opslagstavle, hvor du kan gemme alle de billeder du finder inspirerende eller som indeholder projekter du gerne vil prøve af. Lige nu er det for eksempel meget populært at lave en eller flere billedvægge i sit hjem, og hvis du gerne vil prøve det af med en billedvæg af plakater i stuen, så søger du blot på dette, og så vil du se masser af eksempler på hvordan andre har gjort det i deres hjem. En billedvæg af plakater ser super fedt ud, og så er det samtidig et billigt og overskueligt projekt at gå i gang med.