Perfekte smykker til dig der ikke vil springe budgettet

Smykke

Alle ved at smykke er en fantastisk opfindelse. Kvinder elsker dem fordi de syntes de er smykke, og mænd elsker dem fordi de er fantastiske gaver. Der er dog en ting ved smykker som vi alle hader. Prisen. Smykker er, og har altid været, utrolig dyre og er derfor ikke noget man bare lige køber. Her er derfor en liste over ti forskellige billige smykker hvor det ikke er nødvendigt at tømme pungen.

 

Armbånd fra WAVY

Først på listen er der armbånd fra WAVY. Deres armbånds kollektion er bred og passer til en masse forskellige stile. Derudover er det også er de både af god kvalitet og flot æstetik, men holder stadig prisen langt nede. Så hvis det er sidst på måneden men du har virkelig brug for noget nyt, så er WAVY lige det.

 

Armbånd fra Paige

Armbånd fra Paige er noget dyre end dem før, men det er dog ikke uden grund. Det kan godt ses at der i skruet en tand mere op for kvaliteten af varen hos Paige, både i materiale og i udseende. Så hvis du stadig er nødt til at sparer men har lidt ekstra til overs, så vil Paige være et fantastisk valg.

 

Armbånd fra Mix & Match

I forhold til de to foregående kan Mix&Match ikke i sættes en specifik prisklasse, da de har til en hver størrelse pung. Deres armbånd online er mere fremstående og bling, så hvis du leder efter noget til at have på i byen eller måske kan du bare godt lide at blive set, så er det i hvert fald her der skal shoppes.

 

Halskæde fra Pixie

Når det kommer til halskæder vil Pixie være at oplagt valg. Med et meget moderne, nordisk og simplistisk design, giver de en udstråling langt over deres pris. Alle deres halskæder er med vedhæng, og de skal nok sørger for at vende hoveder.

 

Halskæde fra Paris

Det kunne måske være tilfældet at det ikke er halskæder med vedhæng, men noget mere klassisk. Paris laver smykke halskæder, det kan passer til en lang række stilarter. Derudover kan de også passe ind i hverdagen, og kombineres med andre halskæder uden at stjæle showet.

 

Ringe fra Dansk Smykkekunst

Når man generelt siger smykker vil mange som det første tænke på ringe. Dette er fordi der tit er meget symbolik i ringe, men hvorfor skal det dog gøre at de skal være so pokkers dyre. Hos Dansk Smykkekunst laver de specifikt ringe til dem der ikke har så mange penge til overs, dette gør de dog uden at skrue ned for kvaliteten af produktet.

 

Øreringe fra Phoebe

Phoebe laver en bred vifte af øreringe, og har derfor noget til en hver. Derudover sørger de selvfølgelig også for at være i en ordentlig prisklasse, så alle har mulighed for at se skarp ud. Så hvis det er et par lækre øreringe du leder efter, så det her.