Personlige halsbånd til din bedste ven

Efter en lang arbejdsdag, hvor man bare har brug for at komme hjem og smide benene op, er der altid én som kan få humøret og energiniveauet op igen. Med en logrende hale som velkomst er det svært at overse, hvor savnet man har været de sidste par timer. Selvom man drømte om at komme ind på sofaen i en halv time, har den våde snude lagt andre planer med halsbåndet og hundesnoren. Det er svært at stå for de store tiggende hundeøjne og den dårlige samvittighed slår hurtigt ind, når sofaen en sjælden gang vinder. Som plaster på såret kan du evt. forkæle din pelsede ven med lidt ekstra luksus.

Skræddersyede produkter til din hund

Med et læderhalsbånd til hunde får du et lækkert produkt, som er både funktionelt og flot. Et hundehalsbånd med navn bliver både du og din hund glad for. Hundehalsbåndet i læder er et bæredygtigt og miljøvenligt alternativ til f.eks. nylonhalsbåndet. Ved at trykke din hunds navn i det vegetabilsk garvede kernelæder, er produktet helt unikt. Med forskellige muligheder for bredde på halsbåndet, passer halsbåndet til små hunde, såvel som store hunde. De forskellige farver på læderet og metallet kan matches til din hunds pels, så den får lige præcis det udtryk som du ønsker. Uanset hvilket hundenavn din pelsede ven har, kan det trykkes i læderet på halsbåndet, og også på den matchende hundesnor. En matchende hundesnor i læder er flot sammen med halsbåndet og din hund vil have glæde af den. Den faste hundesnor har samme rækkevidde hele tiden, og gør det nemt for din hund at gå pænere.

Et holdbart og stilrent halsbånd

Et hundehalsbånd i læder er holdbart og kan både tåle en tur i skovbunden og en tur i diverse vandpytter. Med et stilrent og tidløst design kan man ikke blive andet end glad for et læderhalsbånd, som kan følge din hund gennem hele livet, se mere herProduceret i blødt kernelæder, er hundehalsbåndet ikke irritabelt for din hund at have på. Din hund kan altså have halsbåndet på nat og dag, uden problemer. Hundehalsbåndet er designet til at være praktisk, hvilket vil sige at der ikke er andet end lige præcis det der er brug for på halsbåndet. Dette fjerner evt. forvirring omkring hvilken metalring snoren skal i. Det stilrene design gør at halsbåndet aldrig går af mode. Der er mulighed for at gøre halsbåndet helt unikt, ved at få trykt din hunds navn i læderet.