Personliggør et krus med billede til kaffen

Ofte skal der ikke meget til, for at gøre en person glad, eller for at vende en dag til det positive. Det handler i høj grad om ens mindset, hvilket man kan være med til at påvirke alene med et fint krus og et dertilhørende personligt billede eller note. Ønsker du derfor at gøre noget godt for dig selv, eller en du holder af, bør du læse med i denne artikel, hvor vi guider, til et personliggjort krus.

I dagligdagen har vi en tendens til at glemme alle de små positive ting, og de ting som vi ikke ville være foruden. Hvad det end er, kan variere meget fra person til person, men et fælleskaraktertræk for alle mennesker er, at vi har en tendens til at forglemme. Et personliggjort krus med billede, kan således være en måde hvorpå man dagligt for en reminder om alt det man holder af, og bør huske at værdsætte. En lille ting som denne, kan bidrage til et vendepunkt, der gør ens indstilling mere positiv både i forhold til opgaver i privatlivet og arbejdslivet. Inde på Wanapix, kan du udover et krus med billede, finde mange øvrige elementer med mulighed for personliggørelse.

Sådan gør du

Et personliggjort krus er noget enhver vil kunne få glæde af. Uanset om du er en sand kaffelsker, tedrikker eller til kolde læskende drikke, kan et krus blive din evige følgesvend. Dette er blandt en af årsagerne til, at et krus med billede, er en oplagt gaveide, da den oftest er med dig overalt, hvorved du dagligt vil kunne blive mindet om alt det positive. At skabe sit eget personlige krus er ganske enkelt, og på blot få minutter vil du kunne have kreeret dit helt eget værk, klar til brug.

Vælg design

Det første trin i processen er at vælge det helt rette design. Hos Wanapix finder du et udvalg af forskellige skabeloner på design, hvorved du enten kan drage inspiration fra disse eller skabe dit helt eget fra bunden. Uanset hvem modtageren er, er der dog garanti for at kunne finde et design der rammer rigtigt. Er der tale om en gaveide i forbindelse med en højtid, findes der yderligere designs særligt henvendt til denne type anledning. Dette gælder alt fra kreative juledekorerede kopper til krus med balloner og farverigt konfetti.

Indsæt tekst

Efter at have designet din kop med billeder og forskellige designs, er næste trin af tilføje en tekst. Her har du igen mulighed for at slå din kreativitet løs, og finde på en helt særlig note der skaber glæde i hverdagen. Online finder du mange gode bud på diverse qoutes man kan skrive, og yderligere kan en fin tanke ligeledes være, at tilføje en kendt sætning som associeres med noget godt du kender til. Udover note kan du yderligere tilføje et navn, hvilket gør dit krus letgenkendeligt og til dit helt eget.

Vælg farve

Det afsluttende trin i processen med at skabe sit helt eget krus, er at vælge den rette farve. Igen er udvalget stort og du kan mikse og matche alt efter behov. Vælg en farve til ydersiden og måske en anden til indersiden eller tilføj en tredje til hanken. Farveudvalget og mulighederne er mange, hvorfor det kun er din egen fantasi der sætter sine begrænsninger.