Sådan får du et luksuriøst hjem for ingen penge

Hjem

Hus

At få din indretning til at se dyr og luksuriøs ud kan virke umuligt, særligt hvis du er på et stramt budget. Heldigvis findes der forskellige måder, hvorpå man kan få det elegante hus, som du går og drømmer om. Lige fra blot at tilføje et par puder eller et nyt lag maling til vinduesbehandlinger og nye trægulve, får du herunder vores bedste idéer til at lave den mest luksuriøse indretning nogensinde – du vil blive overrasket over, hvor lidt det kræver at narre dine gæster.

 

  1. Fokuser på detaljerne

Når det kommer til at få dit hjem til at virke mere luksuriøs og dyrt, er de små detaljer nøglen. Gå på jagt efter smukke lyskroner eller specielle lamper, enten i butikker eller på loppemarkeder, som både vil lyse hele rummet op og skabe et personligt og overdådigt udseende. Hvis du ikke kan finde de helt rigtige lamper til billige penge på loppemarkedet, så er det værd at bruge lidt flere penge på flotte lamper, såsom Louis Poulsen, og i stedet spare på de store møbler. Andre vigtige detaljer er puder, som  virkelig kan slå igennem som et elegant element i dit hjem. Det giver dine gæster noget ekstra komfort i sofaen, og kan med de rette farver og mønstre skabe en helt speciel stemning i rummet. Pudderne behøver ikke være dyre, de kan sagtens findes i IKEA eller på loppemarkeder til billige penge. Du kan også sy dem selv, så de passer helt perfekt til dig,

 

  1. Trægulv og vinduer

Selvom gulvtæpper kan virke hyggelige, så passer de ikke til et elegant og luksuriøst hjem – derfor er vores bedste råd at fjerne gulvtæppet, og i stedet få solide og skinnende trægulve. En investering i trægulv kan være dyr, men det vil bestemt være en klog beslutning, der vil give dig glæde mange år fremover. Det er desuden vigtigt at dit hus får de rigtige vinduesbehandlinger, da et hus uden vil se ufærdigt og billigt ud. Heldigvis er vinduesbehandlinger også noget af det mest budgetvenlige, du kan tilføje til dit hus. I forhold til gardiner bør du holde dig væk fra gennemsigtigt stof, og gå i stedet med stoffer som ser silkeagtige og glatte ud.

 

  1. Tilbehør

I selv det mest almindelige hjem, vil få elegante pyntegenstande få dit hjem til at skinne af luksus. Der er mange budgetvenlige måder at pynte dit hus på, samtidig med at du overholder dit budget. Anskaf dig en masse spejle, vaser, rammer og nips-ting, gerne i guld, da mange associerer denne farve med rigdom og velstand.

Der er altså mange budgetvenlige måder at få dit hjem til at se elegant ud på budget Tag dig tid til at lave et budget, og vælg de vigtigste steder at bruge pengene, og find også de steder, hvor det ikke gør så meget at spare. Du vil blive overrasket over at se, hvordan dit hjem kan komme til at se ud ved at følge disse simple tips.