Sådan får du fløjsbløde hænder

Vi vil alle gerne have den dejligste og bløde hud, men især hændernes blødhed er blevet testet og har været udsat efter at Corona-pandemien har påkrævet en masse ekstra sprit hver dag. Det har gjort ondt og skabt irritation hos rigtig mange, der normalt har haft de blødeste hænder, men nu kan mærke hver en spritter i alle rifter på den tørre hud.

En god håndhygiejne er altid første step til bløde hænder

Med RAZspa kan du komme tilbage til den lækreste babyhud igen. Det kræver ikke at du får en dårligere håndhygiejne, tvært imod. Du skal faktisk altid have en god håndhygiejne for at kunne forkæle din hud mest optimalt og dermed også opnå den blødeste hud.

Når du skal gå efter de fløjlsbløde hænder, findes der flere måder du kan komme dertil men alle metoder starter med at du vasker dine hænder i lunkent vand med en mild håndsæbe. Du skal altså sikre dig at din håndhygiejne er helt i top uanset hvilken fremgangsmåde du vælger til de fløjlsbløde hænder.

Brug naturens gaver til at forkæle din krop

Vælger du herfra at gå med en håndcreme eller vil du forsøge at komme til de bløde hænder ved hjælp af det du allerede har derhjemme i skabene, så er det vigtigt at kende til essensen i de ting du vælger at bruge. Der findes både luksushåndpleje men der er også den lidt mere hippievenlige vej, hvor en hjemmekur kan klare det meste for dig.

Det er selvfølgelig fedt at man ikke altid behøver at bruge en masse penge på at forkæle kroppen. Her tænkes der særligt på den populære kaffekur, der ved hjælp af kaffens olier skaber en ekstrem blødhed, som du får ved at påføre kaffegrumset på huden forsigtigt. Men nogle gange vil det også være lækkert at gå lidt mere all in på produkter der allerede har hevet det bedste fra naturen ned i flasker til os.

Med Razspa er der netop tale om at få naturens bedste gaver på en flaske. Der er konstant en form for udvikling indenfor området med, hvad der er bedst for hvad og hvor man kan hente de givtige stoffer ned fra naturens side.