Sådan Finder du Din Drømme Partner Uden Besvær

Hvis du er ved at være træt af single livet, så er du nok på udkig efter en drømme partner. Det håber jeg i hvert fald: for jeg må tilstå, at jeg har set noget andet lidt for ofte. Mange af mine single-venner beslutter sig for, at de er trætte af at være single, og så slår de sig bare ned med den første og bedste pige de finder sammen med næste gang. Det er dog ikke en særligt god strategi: tror de virkeligt, at en beslutning om at være sammen med den næste fangst for evigt er særligt holdbar? Det er en pige, som de måske også havde fundet sammen med ellers, men som de aldrig ville være faldet for og haft et forhold med, hvis de ikke havde besluttet sig for det. Det er ikke rigtig kærlighed: det er bare dovenskab forklædt som et forhold.

Men det virker så besværligt, at skulle finde sin drømmepartner. Specielt hvis man har været single i et stykke tid, og har lavet den typisk single-manøvre med at hoppe i en kortærmet skjorte og tage i byen hver weekend. Her får man nemlig hurtigt indtrykket af, at piger er nogen man finder ude i byen, omgivet af høj musik og alkohol. Det er helt sikkert muligt at finde den eneste ene her, men det er ikke nemt! Ikke fordi der er noget galt med piger der tager på diskotek: tværtimod er det ikke en faktor, der er særligt sigende.

Alle tager nemlig i byen fredag og lørdag aften. Det er ikke en speciel type der gør det: alt fra den lokale bibliotekar til balletdansere og rollespillere nyder en god øl på en bytur. Chancen for at du finder din drømmepartner er altså minimal: du er i et larmende lokale, fyldt med fulde mennesker, og aner intet om hvem der er under det pæne tøj.

Husk på, at du allerede har nogle gode idéer om, hvem din drømmepartner er. Hvis ikke, så er det fordi du ikke tillader dig selv at drømme nok, eller stille krav. Det er okay at stille krav: du er ikke ”kræsen”, så længe du er villig til at give efter for nogle af dine forestillinger. Dan dig et godt billede af hvem denne perfekte partner er, og spørg så dig selv hvor du kan finde dem. Hvor tager din drømmepartner hen for at arbejde? For at spise? For at slappe af? For at have det sjovt?

Det er de lokationer du skal tage ud for at besøge. Steder hvor chancen for at møde din drømmepartner er høje, og hvor der ikke er alt for mange andre typer mennesker. Hvis det er stille og rolige omgivelser, og gerne med gode chancer for at starte samtaler med fremmede, jamen så er der en god chance for, at du kommer til at møde den helt rigtige.