Sådan overlever du den lange flyvetur til udlandet

Flyver

Højt at flyve

 

Du kan jo bare opgradere dit sæde til business class eller first class. BUM, dagens bedste tips! Nej, selvfølgelig kan alle mennesker ikke ”bare” vælge den luksus, da det koster mange penge at flyve på disse to klasser og derfor har vi lavet denne liste til dig der har valgt de billige flysæder eller de almindelig sæder må vi hellere kalde dem, da der heldigvis er flest af dem i et fly.

 

Som så mange andre synes, så er det jo ikke det mest spændende at sidde i et tætpakket fly, hvor man hverken har plads til ben eller arme under rejsen. Men selvom forholdene ikke kan blive bedre, må man få det bedste ud af det og det kan være du bare lige skal læse det vi har skrevet herunder og så kan du sagtens klare den lange tur i flyet.

 

 

Booking af flysæder

Skal man gøre det helt optimalt for sig selv, så vil det bedste sted at booke sin plads helt bagerst i flyet, da der oftest er mere plads til at rejse sig og strække ben eller måske lave nogle lette øvelser. Man skal dog være forberedt på at der godt kan være meget støj fra motorerne, men kan man leve med det, er pladserne helt bagerst helt optimalt. Som et lille ekstra trick, kan du og din rejse makker booke både vindues pladsen og gang-pladsen. Det er nemlig meget usandsynligt at nogen nupper sædet imellem jer og ”wupti”, mere plads allerede.

 

 

Underholdningen er vigtig

Man kan både være heldig og uheldig når det kommer til underholdning ombord på et fly. Nogle gange er man heldig at der kommer en rigtig god film, som man ikke har set og man er endda så heldig at man sidder næsten først for skærmen. Andre gange er det film man allerede har set en del gange før og så kan tiden godt føles super lang, da du så skal finde på noget andet at lave. Vores tip er at man tager sin tablet med på flyveturen. Har man ikke en selv, kan man undersøge om man kan låne en. Smid derefter en masse spil og film på som du ved du gerne vil se og husk gerne en powerbank, som kan holde din tablet i live under hele turen eller til du kan få strøm igen.

 

 

Glem ikke dit tøj

Her snakker vi ikke om at du skal huske dine badeshorts, så du kan komme i poolen, men at du skal have noget tøj på som du føler dig afslappet i. Skal du absolut have jakkesæt på når du lander, så tag med det i en taske i håndbagagen. Det er nemlig vigtigere at du føler dig godt tilpas under flyveturen end om du ser godt ud. Tag gerne et par jogging bukser på og en t-shirt og medbring også en ekstra trøje, da det godt kan blive koldt. Sidder man i tøj der ikke er komfortabel, så kan det nemt komme til at gøre ondt et sted i det lang løb.

 

 

Motion i luften

Det er ikke kun vigtigt at røre sig under flyveturen, men også lidt sjovt. Man kan nemlig ikke komme nogen vejen alligevel, så man kan ligeså godt lave lidt lette øvelser for at få blodet til at komme rundt i kroppen, da man nemt kan få blodpropper når man sidder stille så længe i et fly. Så få lettet røven og lav et par squats eller noget så simpelt som at stå på tæer er nok til at holde blodet i gang og du vil kunne mærke at du føler dig bedre tilpas.