Sådan ser du 10 år yngre ud

Når man er en ung dreng eller pige vil man altid gerne være ældre, når man bliver ældre vil man gerne være yngre, eller i hvert fald se yngre ud. I denne artikel vil vi give nogle gode fifs, råd og tips til hvordan man kan komme til at se op til 10 år yngre ud – eller at du kan beholde dit unge look længere tid, med forebyggende behandling.

Brug solcreme – solen er meget hård ved vores hud, så er du vil med at solbade, så husk for guds skyld solcreme. Brug især solcremen i ansigtet, for at mindske rynker i ansigtet, da det tit er der man vil kunne hente nogle år på udseendet. Husk også andre udsatte områder, som bryst , nakke, skuldre osv.

Drik te – I te finder man plantestoffet Catechiner, som skulle have den lækre effekt at sætte forbrændingen i gang, samtidig med at konservere cellerne så de ældes langsommere. Mange drikker rigtig meget kaffe i dagligdagen, og kan man vænne sig til at drikke te i stedet, kan det have en positiv effekt.

Ansigtscreme – de fleste gode ansigtscreme på markedet, er fyldt med rigtig gode antioxidanter, som kan være med til at modvirke at du får rynker i ansigtet, som får dig til at se gammel ud. Du kan hurtigt få ”et par år” ved at vælge en god ansigtscreme.

Argan olie – skulle være et nyt fantastisk produkt på scenen, for at få en lækker hud. Argan olie er nærmest så naturligt som noget kan være, da det er udvundet af argan træet, der vokser i Marokko. Den er rigtig rig på fedtstoffer og E-vitamin, der har en god indvirkning på

Træning – kom ud og få købt lidt lækkert træningstøj og få meldt dig ind i et træningscenter. Træning som hård styrketræning har så mange fordele for din krop, så det er en af de bedste ting du kan gøre for dig selv, hvis du vil holde sig ung i sind og udseende. En trænet krop kan hurtigt hente de 10 år i forhold til en kedelig, forfalden og slasket utrænet krop. Hård vægttræning har ved flere forsøg vist sig som den træningstype med mest output, når det kommer til at holde sig ung og veludseende.

Søvn – en af de ting de er nemmest et optimere på, er det faktum at få søvn nok. For lidt søvn, kan hurtigt sætte sig som render under øjnene, og det får hurtigt en til at gammel og træt ud. Mange forsøg har vist at 8 timer er for det gns. voksne menneske, det mest optimale timeantal at sove, så sats efter at få omkring det, og det vil med sikkerhed have en positiv indflydelse på dit humør, og på hvordan du ser ud. Man kan hurtigt hente et par år med et veludhvilet ansigt.

Stress – undgå en for stresset hverdag. Vær god til at takke nej til overarbejde, og er du af dem der ikke kan sige nej, når andre spørger om en hånd, så du tit har alt for meget at se til, kan det være en god ide at blive bedre til at sige fra, og få slappet godt af. Stress er en faktor, som kan sætte sig en del på udseendet og selvom det er ikke er som sygdommen stress, kan det at føle sig stresset godt have en negativ indflydelse på hvorvidt du kan holde et frisk look.

Hår – tag ned til en god frisør og tal med hende om hvordan du kan få et ung og friskt look i håret. Få lidt lækkert farve i der kan tage de grå hår der titter frem og er uundgåelige. Dette kan give flere år på looket, hvis man får lidt farve og spræl i sit hår.

Kosttilskud – få de vitaminer som du mangler, og suppler gerne med ting som fiskeolie. Mangler du vitaminer er det noget der kan være rigtig hårdt ved din krop og hud, og som kan få dig til at se noget ældre ud end du er.

Her har vi givet nogle tips og tricks som kan gøre dig ung og sund at se på, og vi håber det har hjulpet jer mod et ungt look.