Sådan Undgår du at Betale Overpris for din Mercedes

Bare fordi en Mercedes er en luksuriøs bil, betyder det ikke, at man skal være helt ligeglad med prisen. Alle varer, også de luksus-varer, har en vis værdi, og prisen de sælges til skal selvfølgeligt afspejle den værdi. Som køber af en ny bil bør du derfor sikre dig, at du betaler den rette pris, for den Mercedes du vælger at købe.

For at sikre dig selv den bedste handel, er der en række ting du bør gøre, når du tager ud for at kigge på biler. Det første du bør gøre er at tage hen til en troværdig Mercedes forhandler. Du kan finde Mercedes til salg mange steder, men ved først at tage hen til en forhandler med stærke anbefalinger og et godt ry, så kan du danne dig en god idé om normal-prisen på den bil, du er på udkig efter. Hvis du finder et sted der sælger den dyrere, end hos den troværdige forhandler, så kan du hurtigt undlade at spilde mere tid der. Hvis du finder en Mercedes der koster betydeligt mindre, så kan det være du står overfor en god handel: men du bør helt sikkert være vågen her, og sikre dig, at bilen ikke fejler noget.

Der er også en række spørgsmål som det er smart at stille dig selv, før du møder op hos en forhandler. Først og fremmest skal du kraftigt overveje, hvilken eller hvilke Mercedes-Benz modeller der bedst passer til dine behov. Hvis du møder op helt uden en anelse om, hvad du leder efter, så risikerer du enten at spilde tiden, eller at en smart sælger får solgt dig noget der er alt for dyrt, i forhold til hvad du reelt har brug for. Kig derfor på mulighederne på internettet, og tænk nøje over, hvad du har tænkt dig at bruge bilen til, og hvad dine behov er.

Når du så møder op hos Mercedes forhandleren med dine behov klarlagt, så er det dig der styrer samtalen. Du ved hvad du leder efter, og sælgeren kan altså ikke rigtigt gøre andet, end at give dig det du specifikt leder efter. Det giver dig mere magt i forhandlingerne, hvilket også kan betyde en bedre pris, end hvis det var sælgeren der havde kontrollen. Vær heller ikke bange for at bede om at tale med en anden sælger, hvis du ikke bryder dig om den første der begynder at snakke med dig. Nogle sælgere har det med at kaste forslag i hovedet på dig: hvilket sikkert er en god strategi, hos folk der ikke har tænkt særligt meget over deres behov, men det er frustrerende når man har gjort sit hjemmearbejde. Find i stedet en sælger, der er god til at stille spørgsmål, og som anerkender din evne til selv at tage beslutninger.