Sæt liv i dit hjem med stofledninger i farver

Hvis du savner lidt kant til din boligindretning, kan stofledninger i farver være en god måde at få dette til at ske på. Du kan både udskifte din nuværende lampes ledning, med en ledning i en sjov farve, eller du kan hænge nogle frithængende fatninger op med farvede ledninger. Læs med her, for tips og info om ledninger til lamper.

Farvede ledninger

Stofledninger i forskellige farver er en trend vi har set mere og mere af de seneste år. Tekstilledninger i farver har tidligere primært været populære til børneværelser, men i da bruges de også ofte i både gangarealer og i stuen. De farvede ledninger gør som regel rummet en smule mere spændende og farverigt, og kan også give din lampen lidt mere kant i forhold til en almindelig sort, hvid eller gennemsigtig ledning. Du kan både bruge din farvede ledning til at matche din lampe eller nogle af dine andre møbler, i hjemmet men den kan, som allerede nævnt og bruges til at sætte mere kant på din boligindretning.

Den røde tekstilledning er en af de typer ledning, som flest folk vælger at købe. Den røde ledning passer ind flere steder i hjemmet og den ses både på børneværelset, i stuen eller i soveværelset.

Selvom de farvede stofledninger stiger mere og mere i popularitet købes mere end aldrig før, er sort ledning stadigvæk den fortrukne ledningsfarve hos størstedelen af lampekøberne. En sort stofledning går aldrig af mode og den sender et signal om ro i boligindretningen, uden at blive kedelig. Den giver bare lige dét ekstra end en almindelig hvid ledning er i stand til.

Hvorfor stofledning i stedet for plastik?

Den absolut største grund til, at folk ledninger at montere stofledninger frem for almindelig plastikledninger, er det udseendemæssige aspekt. En ganske almindelig ledning af plastiks funktion virke lige så godt som en stofledning, men stofledningen foretrækkes af mange, da den er noget pænere samt signalerer hygge. Derudover fås stofledningerne i mange farver, hvor plastikledning typisk kun kan købes i sort eller hvid. Stofledninger forhandles i de fleste lampebutikker landet over, både på nettet og i de fysiske butikker. Udvalget svinger meget fra butik til butik, men sort, hvid og snoet stofledning i begge farver, bør være standardvarer hos alle lampebutikker.