Skal din virksomhed have hakket kød?

Hvis man arbejder med skrøbelige fødevarer og har kød, der skal hakkes på bedste mulige måde, er det vigtigt at man har den helt rigtige kødhakker. Der skal være kraft nok og tilstrækkelig teknologi bag, hvis man skal hakke kød i større skala. Det er ikke tilrådeligt at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er det vigtigt at man finder frem til en maskine, som har de nødvendige specifikationer til at klare opgaven.

Skal der hakkes kød i større skala er der tale om det, vi kalder kødhakker industri. Her er det vigtigt med maskiner af høj kvalitet. Nemcos kødhakkere er fremstillet af rustfrit stål og kan levere den nødvendige kraft til den danske kødhakker industri. Du kan få din kødhakker leveret og installeret så den er klar til brug. I dansk kødhakker industri skal vi have ordentlige maskiner, der udfører et ordentligt stykke arbejde.

Dansk producerede maskiner

Maskinerne til dansk kødhakker industri er fremstillet i Danmark og opfylder de strænge krav, det påhviler dansk kødhakker industri at overholde. Der er tale om kvalitet fra den mindste skrue til de største plader. Det er maskinel, som kan arbejde præcist og med stor kraft. Med Nemcos maskiner til kødhakker industri går det hurtigt og effektivt, uden at der gås på kompromis med kvaliteten.

Godt hakket kød er ikke en selvfølge. Det skal gøres ordentligt og dertil behøver man maskiner, som er beregnet til dansk kødhakker industri. Maskine til kødhakker industri skal kunne holde til noget og arbejde effektivt. Der skal være mulighed for service og kyndig ekspertise. En maskine til kødhakker industri, der overholder de danske regulativer, er en investering, der kommer godt igen. Man får meget hakket kød for pengene.

En grundig leverandør

En hakkemaskine, der skal arbejde i dansk kødhakker industri skal komme fra en leverandør, som har styr på sagerne og ved, hvad de har med at gøre. Det er helt afgørende for at komme ud med et slutprodukt, der kan tilfredsstille alle grene i produktionen og den efterfølgende mulige bearbejdning og salg. Det er naturligvis en tillidssag, men bygget på reelle facts. Naturligvis.