Står du og skal have en ny tandlæge?

Leder du efter en ny tandlæge, så kan det være, at du skal kigge med Østerbro i København. Her ligger TandCity nemlig, som ligger centralt og tæt på offentlig transport og med yderst fleksible åbningstider, så du også kan komme til efter arbejde eller i weekenden. Læs med her, hvis du leder efter en ny god tandlæge.

Er du træt af, at du ikke kan få en tid hos din tandlæge uden for din arbejdstid eller hvis du ikke kan komme til i weekenden? Så kan det være, at du skal lede efter en ny tandlæge i København, som har lidt flere fleksible åbningstider og som ligger rigtig centralt i forhold offentligt transport.

I starten af Østerbro finder du en central placeret akut tandlæge i København, som kan hjælpe dig både i hverdagen og i weekenden. Tandpine har det nemlig med at komme på de mest trælse tidspunkter. Midt under barnedåben, til tante Annas fødselsdag eller på en shoppetur på Strøget. Og så kan gode råd være dyre, for hvor kører man hen, når klokken har passeret 16.00?

Hos tandlægerne TandCity kan de hjælpe dig både med fleksible åbningstider og en god service.

Hvis du er faldet midt under en sjov dans og har slået din tand eller hvis du får akut tandpine, så kan de hjælpe dig. Og det er lige meget om det er i weekenden eller om aftenen – for klinikken har åbent til kl. 20.00 på hverdage samt både lørdag og søndag.

Her kan de lave alt lige fra akutte tandskader til tandblegning og almindeligt tandeftersyn. Og hvis du er en af de mange, som lider af tandlægeskræk, så kan du også få hjælp hos TandCity, som kender til de mange problematikker omkring tandlægeskræk.

Læs mere om deres åbningstider, priser og hvilke behandlinger, som du tilbyder via linket længere oppe. Der er nemlig ikke nogen grund til at gå rundt med tandsmerter til efter weekenden, når du nemt og hurtigt kan få det fikset med det samme hos en tandlæge, der ligger centralt placeret i København og har fleksible åbningstider.