Stresscoaching – Nordjysk Coach der rækker ud online

I stresscoachingen er der typisk to overordnede fokuspunkter; i starten af forløbet vil kunden opleve at fokus er på at reducere den umiddelbare stress, der både kan være mental og fysisk. Efter nogle samtaler begynder stressen at blive reduceret, så fokus skifter til at håndtere stressen anderledes fremadrettet, så kunden kan håndtere stressen anderledes og bedre fremadrettet.

Ejeren og internationalt certificeret coach hos ICF Anders Elholm Jeppesen møder både sine kunder fysisk og online.

Kunderne der ønsker det fysiske møde kommer typisk fra Nordjylland; Frederikshavn, Sæby, Sindal, Strandby, Hjørring og Aalborg. Mens kunderne der ønsker en online coach kan komme fra hele Danmark og sågar udlandet – hvilket er der er kommet stor efterspørgsel efter, specielt i tiden med corona.

Anders Elholm Jeppesen beskæftiger sig som stresscoach, livscoach, erhvervscoach og businesscoach. Elholm Coaching er en virksomhed startet juni 2014. 

Om Livscoaching

Som livscoach kan perspektivet for kunden være bredt og komme omkring mange områder af livet; job/karriere, uddannelse, økonomi, helbred, ens selvbillede og relationer til familiemedlemmer, venner og kolleger. Selvom fokusområdet som udgangspunkt kun er et enkelt livsområde, er områderne i livet så tæt sammenknyttede, at skabes der en positiv forandring på et område, så følger de andre eller nogle af de andre med i positiv retning.
Oftest handler og reagerer vi som mennesker ud fra nogle underliggende mønstre og overbevisninger, som influerer på alle områder af vores liv, så at arbejde med disse mønstre og overbevisninger, vil give afledte effekter på alle områder af livet.
Anders forklarer det sådan,
”Nogle gange har vi ”en sten i skoen”, som tager alt vores fokus og energi og når først vi får denne sten ud af skoen, lysner alting op – det er det coaching i mange tilfælde kan hjælpe med.”

Erhvervscoaching

Som erhvervscoach og businesscoach kan perspektivet i coachingen både være privat og jobmæssigt. Ofte starter fokus med at være på udviklingen af virksomheden, men ofte kan virksomheden ikke udvikles uden også at kigge på mennesket/menneskene bag. Hvis disse trives bedre med godt humør, energi og virkelyst har det straks indvirkning på virksomhedens resultater.

Certificeret Coach hos ICF

Anders Elholm Jeppesen har som tidligere nævnt en international certificering hos ICF er på PCC niveau, det andet højeste niveau man kan opnå hos ICF. Denne certificering kræver, at coachen har minimum 500 timers coaching af kunder, at coachen har bestået en fire timers multiple choice test, at coachen har uddannet sig løbende og at ICF censorer godkender to coaching sessions på engelsk af en times varighed. Disse samtaler bliver vurderet ud fra, om coachen overholder et sæt etiske regler og standarder gennem coachingen samt at coachen viser, at han/hun besidder 8 kompetencer, der definerer god, kvalitativ coaching.

Kontakt Elholm Coaching

Du er altid velkommen til at kontakte Elholm Coaching på telefonnummer 51935003 eller via mail. Se mere på Elholm-coaching.dk.

Tags: Certificeret coach, Online Coach, Online Coaching, Coach Frederikshavn, Coach Sæby, Coach Hjørring, Coach Sindal, Coach Aalborg.