Tænker du på at lease din drømmebil?

Drømmebilen er indenfor rækkevidde når du vælger leasing i stedet for køb. At lease din næste bil, giver dig en valgfrihed de fleste ikke har, når de skal købe en ny bil. Her kan du læse mere om, de mange fordele ved leasing af din drømmebil. 

Fordele ved leasing

Der er flere gode fordele ved at lease en bil, fremfor at købe. Du slipper først og fremst for at tage op et massivt billån, for at kunne købe den bil du går og drømmer om. Du slipper også for, at skulle nøjes med noget andet end drømmebilen, fordi den er udenfor økonomisk rækkevidde. 

Leasing af Audi er muligt for dig, der altid har drømt om, at køre i en lækker Audi. En bil er for mange, ikke udelukkende et transportmiddel, men et accessoir. Derfor er der noget helt særlig ved, at kunne køre i det man drømmer om, og ikke skulle nøjes eller gå på kompromis. 

En af de største fordele ved leasing, er at du kan skifte ud bilen, når du får andre behov. Du er ikke stuck med en bil du har købt, som du kan sælge når den er faldet i værdig efter nogle år. Med leasing, kan du nemlig bytte bil når aftalen er udløbet, og få en ny drømmebil. Det er også en fordel med leasing, at man har helt klare, faste omkostninger om måneden at forholde sig til. 

Skift bil efter behov 

Vi har jo ikke de samme behov gennem hele livet. Lige pludseligt ændrer omstændighederne sig, og den bil der var helt perfekt da du var i slut 20erne, er måske ikke det ideelle valg mere. Måske er I to, der skal blive til tre, eller måske til og med fire. Så er fordelen ved leasing, at man kan skifte, når aftalen er udløbet. Nord leasing tilbyder også fleksibel leasing, der du kan få en skræddersyet leasingaftale, der passer perfekt til dine behov. 

Leasing er meget mere fleksibelt, end at købe en ny bil. Lige pludseligt er drømmebilen indenfor rækkevidde, og du kan køre i den bil du altid har drømt om. Du behøver ikke bekymre dig om salg og værdi, du skal bare overholde aftalen, og så kan du skifte til en ny bil, når dine behov ændrer sig.