Top 10 gaver til mænd der har alt

Manden der har alt gaver

Mænd kan være rigtig svære at finde gaver til, især hvis der ikke er noget brugbart på ønskesedlen. Samtidig vil du ikke skuffe den du skal give en gave, og leder derfor efter den bedst mulige gave.

Ønskesedler er noget mænd ofte ikke er særligt gode til, og derfor kan det være noget af et lotteri at finde en ordentlig gave, som manden du skal finde en gave til bliver glad.

Derfor har vi her forsøgt at vise dig et bud på 10 forskellige gaver, som du kan købe hvis du er løbet tør for inspiration.

Listen skal ses som en kilde til inspiration, da vi altid anbefaler at give noget som han ønsker sig, hvis der er lavet en ønskeliste

 

Derudover kan det altid være en god ide, at tage nogle der kender ham der skal have en gave med på råd. Er han svær at finde gave til kan dette være en god ide.

 

  1. Plakater

Plakater kan være en rigtig fed gaveide, til den der ikke ønsker sig noget. Plakater ser mange som noget af teenagedrenge har af deres yndlings fodboldspiller og piger har af deres yndling skuespiller eller musiker. Plakater kan dog være meget andet end et udklip fra et teenageværelse. Plakater kan for den voksne være noget man bruger som accessoires til rummet. Plakater kan have mange motiver, og personligt er jeg rigtig vild med plakater der viser eksempelvis verdenskort, der er i noget fedt design.

  1. Sovepose

Er manden vild med outdoor livet og med grej til dette kan det være en god ide at give ham en fed sovepose. En god sovepose kan være det der gør om turen har været god eller dårlig. Er man til natur om vinteren eksempelvis, skal man have en rigtig god og var sovepose. Derfor kan dette være en god ide til manden der ikke ønsker sig noget, men er vild med outdoor livet.

Liggeunderlag

Et godt liggeunderlag, er lidt i samme tråd som soveposen. Et godt liggeunderlag er vigtigt for manden der er vild med outdoor. Der kan godt være lidt forskel på hvilke liggeunderlag, man skal have alt efter hvornår man er på tur, og her skal du nok have lidt indgående kendskab til manden for at give ham det rigtige.

 

  1. En dockingstation

De fleste mennesker er vilde med musik. Det kan være mange forskellige genrer man lytter til, man ikke desto mindre skal man have noget at spille det på eller af. Her kan en docking station være et rigtig godt bud. Der findes i dag docks i mange forskellige prisklasser og mange forskellige klasser af kvalitet, men mange af dem fungere til de fleste hjem rigtig godt som den overordnede højtaler. Nogle af de bedste docks efter vores erfaringer er eksempelvis Marshalls stanmore samt B&O’s beoplay, som begge fungere trådløst og leverer et rigtig godt resultat.

 

  1. Hovedtelefoner

Vi bliver lidt i samme genre, men hovedtelefoner er også noget som mange rigtig godt kan bruge. Dette bruges når man er på farten og skal høre musik, eller man blot vil lukke sig ind i sig selv.
Nogle af de mere anerkendte mærker af hovedtelefoner er mærker som Bose, Jabra, Urbanears mv. Køber du nogle af disse, går du ikke helt galt i byen.

  1. Boxershorts

Manden der har alt, kommer tit til at mangle boxershorts. Mænd er ikke altid så gode til at få købt tøj, og slet ikke sådan noget kedeligt noget som boxershorts. Du kan i dag få boxershorts i mange fede farver, modeller og der er mange forskellige lækre mærker at vælge mellem. Selv er jeg mest til Calvin Klein

  1. Oplevelsesgave

Her tænkes på mange af de oplevelsespakker man kan købe. Det kan være at få lov at køre en Ferrari eller Lamborghini på en lukket bane, det kan være faldskærmsudspring eller en tur i vindtunnel. Kun fantasien sætter grænser for oplevelser.

  1. Fodboldrejse

Er gavebudgettet rimelig stort, kan det være en rigtig fed gave at give ham en fodboldrejse til hans yndlingshold ude i Europa. En fodboldrejse sammen med dig eksempelvis, ville være en oplevelse for livet, hvis man godt kan lide at se fodbold. Besøg et stort stadion et sted i Europa, og få en glad mand.

  1. Parfume

Nogle kan måske godt tage det stødende at få en parfume i gave, men de fleste synes dog det er en fed gave, da det også kan være noget man ikke lige selv for købt, og man måske er løbet tør for. Parfumer til mænd som Jean Paul Gaultier, One million, Brave fra Diesel og sølvkuglen fra Hugo Boss er alle parfumer, der har vist deres værd over lang tid.

  1. Skjorter

Der er så mange fede skjorter på diverse tøjbutikkers hjemmesider og i fysiske butikker – og mænd er ikke altid de bedste til at få købt flot tøj, så kender du hans størrelse kan det være en fed gave at give. En flot mørkeblå skjorte går man eksempelvis aldrig galt i byen med.

  1. Spejlreflekskamera

Et godt kamera, eksempelvis fra Nikon eller Canon som er nogle af de kameramærker der er kendt for at lave gode spejlreflekskameraer, der er til at betale ville også være en god gave. En måde at gemme store oplevelser på, er ved at tage nogle gode billeder der kan komme op omkring i huset eller lejligheden, og de bliver bare lidt bedre med et ordentligt kamera, i stedet for en mobiltelefon.