Stiltips til mænd uden stil

den kloge

Synes du også at alle andre ser noget mere stillet ud I gadebilledet, vil jeg her komme med nogle stiltips til manden “uden” stil. Vi kan alle have brug for lidt ny inspiration engang imellem, så vi kan holde vores klædeskab up to date, så der ikke kun ligger ens farvet tshirts derinde. Slut med at tilbringe dagen i dine Adidas joggingbukser.

Derudover kan det godt være svært at følge med i hvad tidens nye trends er, hvis man ikke går super meget op i mode.

Håret skal være lækkert!

Hvis vi lige skal starte oppefra findes der jo ikke noget større accessoires til en mand end hans hår, det er derfor ekstra vigtigt at dette bare sidder smart og lækkert.

Tidens tendenser lige nu er en frisure som er kort i siderne og høj på toppen. Det giver forskellige muligheder med det høje på toppen, som du kan lave forskellige look med som hvis du stryger det til den ene side kommer du til at ligne en pretty boy eller hvis du vælger at lade det krølle opadtil så er du lidt mere ovre i punk stilen. Det er begge to nogle super fede frisurer og der findes mange flere.

Beklædningsdele med en helt bestemt stil!

Lige nu er det den figursyede skjorte der er inde. Det er vigtigt med det figursyede da der ikke findes en bedre måde at fremhæve ens positive sider og dermed også skjule ens mindre attraktive sider. Skjorterne kan du finde i mange forskellige farver og mønstre og her kan du stort set bare give los. Skjorten er vigtig i klædeskabet da stilen lige nu er meget voksen og meget pæn i det.

En anden beklædningsting som du må eje er de lidt stramtsiddende pæne bukser. Hvis du ikke ved hvad det er så er det en lidt mere slimfit model af habitbukser og som bare ser super lækker ud sammen med de lækre skjorter. Buksen fås også i forskellige farver men jeg vil klart anbefale dig at købe et par sorte til at starte med og så kan du derefter eksperimentere lidt med farverne.

Du må ikke underkende betydningen af lækre accessoires!

Der er mange mænd som ikke går så meget op i de små ting som gør looket ekstra lækkert og stillet.

Her er en af dem selvfølgelig skoen og lige nu er tidens trends de pæne sko som passer til det pæne look. Disse sko kan både være høj- eller lavskaftede, men jeg vil klart anbefale de lavskaftede da de giver den fedeste effekt i forhold til de pæne bukser. Men jeg vil gerne understrege betydningen af at du kan ikke have et lækkert sæt tøj på uden at have matchende sko.

Den anden ting som du skal have anskaffet dig er et lækkert ur. Uret er en af mandens bedste accessoires da dette kommer til at understrege det stillede i looket. Lige for tiden er det det meget enkle ur der er inde, som for eksempel Daniel Wellington. Det skal siges at det behøves ikke være af det mærke da der findes mange andre ure der matcher det lige så godt.

Den sidste ting som understreger at du som mand tænker over dit udseende og hvordan tingene hænger sammen er i dine sokker. Jeg tror vi alle har set en gut komme gående i det fedeste sæt tøj og så får man lige pludselig øje på at han har hvide tennisstrømper på, NOT COOL. Dette er især vigtigt i den pæne stil som er inde lige nu, da bukserne gerne må stumpe og det er derfor alfa og omega at du har nogle stillede strømper på. Jeg vil anbefale at du køber et par sæt i sort, og derefter går amok i farver og mønstre som også er inde lige nu.

Det var så mine stiltips, og jeg håber virkelig at du kan bruge dem til noget!