Trut i Trompeterne – Min Nye Bil er Ankommet!

Audi

Denne artikel er ikke skrevet, fordi jeg godt kan lide at blære mig med de nye ting jeg får i mit liv, men fordi jeg gerne vil minde folk om, at alle de gode ting vi oplever bør fejres! Vi har begrænset tid her på jorden, så det er med at få det bedste ud af det. Jeg har opdaget, at den bedste måde at gøre det på ikke nødvendigvis er at fylde flere gode ting ind i sin hverdag (hvilket kan være dyrt), men derimod virkelig at anerkende og fejre de gode ting når de sker.

Lad os nu bruge min nye bil som et eksempel. Jeg kalder den godt nok en ny bil, selvom det er en Brugt Ford – men det er fordi den er ny for mig! Jeg har aldrig haft en Ford før, og selvom den er brugt, så har den tidligere ejer tydeligvis passet godt på den, og den er derfor i nærmest perfekt stand i forhold til den gamle Toyota den erstatter.

Mange mennesker ville holde deres entusiasme tilbage her. De føler ikke der er meget at fejre: de har jo bare udskiftet én bil med en anden, fordi det var det fornuftige at gøre. Selvfølgelig skal sådanne beslutninger træffes på et rationelt grundlag: jeg vil absolut ikke anbefale at købe en ny (eller brugt) bil bare for at kunne fejre det. Men når man nu har fundet frem til, at det giver mening at udskifte bilen, hvorfor så ikke fejre det nye man får ind i sit liv?

Jeg mener at man bør kigge efter enhver mulighed for at fejre og holde fest. Jeg inviterede nogle venner over da jeg fik ny bil, og spiste noget godt mad i godt selskab. Det behøv jeg ikke at gøre, og det er ikke det mest almindelige at gøre ved et nyt bilkøb. Men hvorfor skal vi absolut have gode undskyldninger for at sætte os sammen med folk vi elsker, og have en god tid sammen? Jeg brugte nogle få minutter på at sige farvel og tak til min gamle bil, og til at glædes over min nye bil. Resten af tiden gik med at snakke om hinanden liv, og hvor mange ting vi egentligt har at være taknemlige og glade for i vores liv. Bilen var en slags centralt emne, men det var jo ikke forbudt at lade snakken løbe og komme omkring alt muligt andet.

Så uanset om du er på biljagt eller har noget andet kørende i dit liv, så hold øjne og ører åbne for en mulighed for at holde en lille fest. Der sker små gode ting hele tiden, men de er alt for lette at glemme når vi møder modstand, hvis vi ikke giver dem vores fulde opmærksomhed og gør noget ud af dem.