Ved du Hvor Mange Penge du har Brug for til Drømmelivet?

Mange folk går og drømmer om at vinde den største gevinst i Lotto. Det er jo flere millioner, og de er sikre på, at det er lige hvad der er brug for, for at gøre deres drømme til virkelighed! Men hvad med anden- eller tredje præmien? Ville det være nok til, at gøre dine drømme til virkelighed? Her plejer folk at blive lidt mere i tvivl. Og det er der god grund til: de fleste aner nemlig ikke, hvad deres drømmeliv ville koste. Men de ved at det er dyrt, og at nogle millioner nok er hvad der skal til.

Det er da heller ikke fordi, de ikke har ret. De fleste ville kunne leve et fantastisk liv, og udleve mange drømme, ved at vinde førstepræmien i lotto. Problemet ved at drømme på denne måde er imidlertid, at vi gør verden til sort og hvid. Enten har vi millionvis af kroner, og kan gøre vores drømme til virkelighed, og ellers er vi nødt til bare at acceptere, at drømme er drømme.

Men drømme koster sjældent alle de millioner, og selv hvis du vandt dem, er der god chance for at du ville klatte dem væk på alt muligt ligegyldigt. Du har nemlig ingen anelse om, hvad dine drømme koster eller består af. Du har sikkert nogle overordnede idéer om hvad du ville gøre hvis du vandt i lotto, men jeg tør vædde på, at du ikke har planlagt det i nogen som helst former for detaljer.

Så lad mig afsløre noget for dig: du kommer med al sandsynlighed aldrig til at vinde førstepræmien i Lotto. Men det betyder ikke, at dine drømme aldrig kan blive til virkelighed. Du er blot nødt til at sætte dig ned, og definere nøjagtigt hvad dine drømme er, og derefter begynde at regne på hvad det vil koste.

Her vil jeg bede dig om at regne alt med. Udlægget på drømmehuset, maden til dine 5 race hunde eller prisen på den specialdesignede regnjakke til damer du altid har drømt om. Uanset hvad du drømmer om, så skriv det ned, og find ud af hvad det vil koste at gøre til virkelighed. I forbindelse med denne øvelse vil du sikkert også kunne sortere de enkelte ting efter, hvor stor en del af din drøm de udgør. Det er smart, fordi du så kan dele udgifterne op i forskellige delmål af dit drømmeliv: fase 1, fase 2, fase 3 og så videre.

Du vil blive overrasket over, hvor få penge der reelt skal til for, at du kan realisere rigtigt mange af dine drømme. Du har ikke brug for at skyde over med flere millioner, og har derfor ikke brug for at vinde lotteriet. Du skal blot begynde at lægge et budget, og en plan for hvordan du øger din indtægt.