Vigtige ting du ikke må glemme i indretningsprocessen

Når du skal indrette, er det vigtigt du har nogle bestemte overvejelser i hovedet, så du ikke glemmer dem undervejs. Det er visse ting som kan gøre, at indretningen bare ikke spiller, hvis de mangler. Det kan dog være svært at overskue alle de ting, man skal forholde sig til, når man indretter, og det er specielt hvis man er i gang med en totalrenovering. Derfor vil vi her prøve at gøre det klart hvilke ting du skal huske på, når du går i gang med indretningen. Lyder det relevant for dig, så læs endelig videre!

Væggene spiller en stor rolle

Dine vægge spiller en stor rolle, når det kommer til boligens udtryk. Her er det både vigtigt at forholde sig til farven på væggene og hvordan man pynter dem. At male en eller flere vægge i en flot farve, er ikke noget som alle synes er lige tiltrækkende, og man skal selvfølgelig gøre lige som man lyster. Men vælger du at holde dine vægge hvide, så er det en god idé at overveje at hænge noget op på dem. Du kan fx overveje at købe plakater, der giver noget flot at kigge på, og får boligens til at se knapt så tom ud. Køb plakater og kunst enten online eller i butikker, og fyld de enten hvide eller farvede vægge med noget dekorativt. Køb plakater på Plakatdyr.dk, hvor du finder et stort og varieret udvalg. Her kan du både købe plakater til stuen, køkkenet, kontoret eller noget helt fjerde, og der vil med garanti være noget der passer ind i din stil. Køb plakater der siger noget om dig, som fx en byplakat med din barndomsby, eller hjemby. Eller du kan købe plakater med sjove citater og på den måde bringe liv og humor ind i din indretning.

Opbevaring kan man ikke få nok af

Opbevaring er endnu en ting du skal huske at have med i dine overvejelserne, når du renoverer og indretter. De fleste af os har mange ting, og derfor er det vigtigt at have en masse opbevaringsmuligheder. På den måde kan man pakke de ting væk, der ikke bliver brugt så ofte, og på den måde undgå at boligen fremstår rodet og kaotisk. Opbevaringsmuligheder kan være alt fra skabe, hylder, reoler til bogkasser, og har du uudnyttede kvadratmeter, kan det være en idé at overveje, hvordan man kan lave det til opbevaringsplads.

Lysindfald og ekstra belysning

Lyset er super vigtigt i en bolig – både det naturlige lys vi får gennem vinduerne, men også det lys vi selv skaber ved at hænge lamper op. Lyset kan gøre en verden til forskel, når det kommer til boligens udtryk, og er du ved at renovere eller bygge noget helt nyt, er det vigtigt at have specielt det naturlige lysindfald med i tankerne. Har du et rum uden så meget naturligt lysindfald, kan det hurtigt komme til at fremstå mørkt og dunkelt og dermed ikke særlig indbydende. Brug derfor godt med belysning og leg med de forskellige kilder af lys, så du både har loftslamper, bordlamper og gulvlamper.