Vil du også gerne have de 3 bedste tips inden for indretning?

Indretning

Langt størstedelen af os danskere går rigtig meget op i bolig og indretning, og vi bruger alle en stor del af vores fritid på at tænke i forskellige indretningsidéer – og tendenser. Og netop derfor findes der også utrolig meget materiale inden for dette område, hvor du som forbruger kan finde tonsvis af inspiration til, hvordan dit næste boligprojekt skal folde sig ud. Men nogle gange kan der også være for meget af det gode. Altså at det med andre ord drukner i inspiration og gode forslag, så du til sidst ikke kan finde hoved og hale i det hele. Der er simpelthen for mange af tidens tendenser, der dukker op, og så kan det være fuldkommen uoverskueligt at finde ud af, hvad man faktisk gerne vil have. Og netop derfor finder du her de 3 bedste tips til, hvordan du kan optimere din bolig, så den følger tidens trends.

3 små ændringer, men sikre valg

Måske tænker du, at det kommer til at kræve en masse af din tid at skulle foretage ændringer derhjemme i din bolig, men det er ikke nødvendigvis de store ændringer, der skal til, når du gerne vil lave lidt om i din indretning derhjemme. Du kan nemlig med ret så få midler og en minimal tidsindsats foretage en masse ændringer derhjemme, som i den grad er værd at tage at føle på.

Den første ting er plakater, som virkelig er blevet in de sidste 5 år. De er nemlig forholdsvis billige, nemme at få fat i, og så er de nemme at skifte ud, når man ønsker lidt forandring. Trænger dit hjem til nye plakater, kan du med fordel smutte forbi Plakatdyrs webshop, som bugner af lækre varer. Plakatdyr har eksisteret i mange år og er eksperter inden for branchen, og du kan derfor altid regne med Plakatdyr, når du mangler populære plakater til din bolig. Hos Plakatdyr finder du alt, hvad hjertet begærer, og med sine over 2000 forskellige produktvarianter, er Plakatdyr en af landets største forhandlere.

Keramik, keramik, keramik – i lange baner. Keramik er virkelig det nye inden for boligindretning, og her kommer især alle de gamle kendte kunstnere på banen. Du kan både indrette dig med jordfarver eller pangfarver, som virkelig siger spar 2, ligesom de både kan være store og små. Det vigtigste er bare, at de for alvor får en plads i din bolig, så man kan se dem fra stort set alle vinkler.


Loppemarkeder og genbrug i det hele taget er ikke noget nyt, og det er noget, de fleste af os benytter os af i indretningen – i større eller mindre grad. Men finder du nogle ting i bambus, kan du med ro i sindet købe dem og være sikker på, at du har gjort et godt køb, for de er rigtig moderne at have i sin skandinaviske bolig. Her er dog mest tale om lidt mindre møbler såsom en stol, magasinholder, eller et lille af – eller påsætningsbord, som kan stå rundt omkring i stuen eller soveværelset.