Virker holdningskorrigerende tøj?

Hvis man lider af rygsmerter og skuldersmerter vil man gøre meget for at afhjælpe generne. Anodyne laver holdningskorrigerende tøj, der har som formål at ændre din holdning, så du ikke får smerter og ødelægger nakke og ryg. Men virker det, kunne man berettiget spørge? Det er der heldigvis lavet undersøgelser af. Undersøgelser foretaget af uvildige instanser, og på et sobert, videnskabeligt grundlag.

Hvis man læser en anmeldelse af anodyne, vil man se, at der faktisk er overbevisende evidens for at holdningskorrigerende tøj faktisk virker. En anmeldelse af anodyne viser tydeligt lindring af forskellige symptomer på dårlig kropsholdning i flere forskellige dele af kroppen. Med angivelse af procent i forhold til, hvor meget tøjet virker. Man ser på den samlede anmeldelse af anodyne, at der rent faktisk er en tydelig forbedring at spore hos langt de fleste brugere.

Smerterne lindres

En anmeldelse af anodyne, fra Bern University of Applied Sciences, dokumenterer en smertelindring på op til 73% ved hyppigheden af rygsmerter afstedkommet af forkert kropsholdning. Dette takket været brugen af kropkorrigerende tøj. Denne anmeldelse af anodyne viser også en smertelindring på op til 77% ved forekomsten af holdningsrelateret hovedpine.

Der noteres en smertelindring på 73% ved nakkesmerter i denne anmeldelse af anodyne, som også dokumenterer reduktion af smerterne på op til 65% ved forekomsten af lændesmerter. Dette er klart og tydeligt sprog, der fortæller at holdningskorrigerende tøj faktisk har en positiv virkning.

En sund holdning hjælper

Det har faktisk en mærkbar effekt, at benytte holdningskorrigerende tøj som middel imod dårlig kropsholdning, både på arbejde og i hjemmet. Med holdningskorrigerende tøj kommer du langt hen imod en mere smertefri tilværelse. Det ser man tydeligt ud fra den seneste anmeldelse af anodyne.

Og hvor er det dog befriende at vide, at man rent faktisk kan afhjælpe symptomerne på dårlig kropsholdning, blot ved at bruge holdningskorrigerende tøj fra anodyne. Det ser meget lovende ud for de, som lider af virkningerne af deres dårlige kropsholdning. Med den rette støtte fra tøjet, kan smerter afhjælpes og holdningen forbedres, så man, med tiden, kan få en sundere holdning. Og dermed også en forøget livskvalitet. Lindret for smerter.