Volvo Overrasker med Super Dynamisk Bil

Man skal have boet under en sten i en del år, hvis man aldrig har hørt om Volvo. Men selvom alle har hørt om dem, så er det de færreste, der har et særligt stærkt indtryk af bilproducenten. Volvo har nemlig formået at leve biler af en god kvalitet, til en fornuftig pris, i mange år. De har ikke skillet sig ud ved at fokusere på ultra luksuriøse biler, eller forsøge at presse prisen helt i bund. De har blot holdt sig i midten, og produceret fornuftige biler der er til at stole på. Det er noget enhver Volvo-ejer helt sikkert sætter pris på. Men det gør lidt, at Volvo har fået et image som værende ”kedelige” eller i bedste fald blot har gjort sig ubemærket.

Det er derfor vi nu er blevet så overraskede over den nye Volvo XC-40. Det er nemlig en super dynamisk bil, der har formået at sprænge alle vores forventninger til Volvo.

Denne nye bilmodel fra Volvo har nemlig smeltet elegance ind i det typiske Volvo design. Det er stadig en bil der emmer af en kraftfuld og tilbagelænet attitude, men nu med et ordentligt skud elegance, der får bilen til at skille sig ud på en rigtig positiv vis. Bilen har en lang front, der bringer tankerne hen på de virkeligt flotte modeller, som visse andre bilproducenter har gjort sig bemærket med. Bilen balancerer dog dette nye look med de praktiske ting, som har gjort Volvo så stabile og elskede: sikkerheden er tænkt ind fra ende til anden. Der er sikkerhedsteknologier gemt overalt i det elegante design, så hverken du eller dine passagerer behøver frygte noget.

Volvo har lagt såkaldt City Safe ind i XC-40’eren, hvilket betyder at bilen hjælper dig med at holde udkig efter cyklister og fodgængere når du er ude at køre. Bilen arbejder altså selv aktivt på at styre væk fra uheld hvis de skulle opstå, og dermed på at holde dig og din familie sikker, selv hvis et uheld skulle opstå.

Det er en flot og overraskende udmelding fra Volvo. For os der længe har været trofaste Volvo kunder er det altid lidt skræmmende, når de kaster sig ud i at gøre noget nyt. Vi elsker dem for de ting, de har stået fast ved og leveret i hele deres levetid: hvad hvis det nye betyder, at de begynder at gå på kompromis med det gamle? Men i dette tilfælde har de formået at tilføjet noget dynamisk og elegant til deres eksisterende opskrift på en trofast og troværdig bil. For mig at se, er det altså det bedste fra begge verdener, og derfor udelukkende en positiv ting, at vi nu har Volvo XC-40 på markedet. Jeg håber på endnu flere gode nyheder fra Volvo i fremtiden.